Sara, Mirna i Nevena: Spremne smo za veliko finale "Prvog glasa Srbije"

Sara, Mirna i Nevena: Spremne smo za veliko finale "Prvog glasa Srbije"

Autor: | 19/01/2013

0

Superfinale najgledanijeg muzičkog šou programa “Prvi glas Srbije” odigraće se u nedelju na Prvoj, kada će Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović poslednji put ukrstiti mikrofone i odmeriti snage pred gledaocima i strogim žirijem. Tri gracije pokušaće pevačkim i zabavljačkim umećem, koje su usavršavale prethodnih meseci kroz kastinge, radionice i “žive” emisije, da ubede publiku zašto baš one zaslužuju da postanu najbolji glas Srbije.
Po svemu različite, ali opet veoma slične, sve tri su bile u grupi Aleksandre Radović. Plavokosa, crnka i brineta. Nežnost, odmerenost i energija. Poput Čarlijevih anđela, i njih tri će svojim talentom, lepotom i harizmom pokušati da savladaju svaki izazov. Kažu da im je ova nedelja najteža, ali ujedno i najlepša do sada.
- Mnogo sam srećna što sam postala superfinalistkinja “Prvog glasa Srbije”, jer to mi je u samom startu bila želja - kaže Mirna.
- Iskreno, nisam očekivala direktan plasman i stvarno sam se iznenadila. Nemam osećaj da je kraj, uživam u svakom trenutku, i ja i ostale devojke. Pripreme za poslednju emisiju ove sezone su naporne, ali ništa nam ne pada teško.
Mlada Subotičanka dodaje kako joj je veoma drago što je dobila ogromnu podršku od svojih kolega iz šoua, koji su skoro jednoglasno baš nju proglasili kao svog favorita.
Srpska Rijana, kako su je nazvali posle provokativnog izvođenja pesme “S&M”, Sara Jovanović, obećava nezaboravan šou u nedelju.
- Nas tri smo se dogovorile da ćemo dati sve od sebe da superfinale izgleda svetski, i obećale smo jedna drugoj da ćemo pokušati da ne mislimo na plasman, već samo na to da se i mi i gledaoci dobro zabavimo i uživamo - poručuje Jovanovićeva.
I krhka plavuša, Nevena Božović presrećna je što se našla u top tri ovog muzičkog šoua, ali joj je ujedno žao što je druženju došao kraj.
- Ovo je poslednja nedelja našeg zajedničkog života u kući i trudimo se da je, pored velikog broja obaveza, iskoristimo maksimalno. Uživamo u svakom danu, u svemu što nam se dešava i sa osmehom i pozitivnom energijom se pripremamo za superfinale - setno završava Nevena.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti