Moje 3: U najluđoj noći nastupaju u Valjevu

Moje 3: U najluđoj noći nastupaju u Valjevu

25/12/2013

0

U Valjevu će za doček Nove godine nastupiti trio koji je predstavljao Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije prošle godine, a za njihov nastup će iz budzeta grada biti izdvojeno nešto manje od 1,5 miliona dinara, potvrđeno je danas novinarima u Gradskoj upravi.

Organizatori dočeka kazali su da su oni dostavili najpovoljniju ponudu i da će za njihov novogodišnji nastup iz budžeta biti izdvojeno nešto manje od 1,5 miliona dinara.

Predstavnice Srbije na pesmi Evrovizije su i bivši takmičari "Prvog glasa Srbije", muzičkog takmičenja organizovanog na TV Prva.

Pojedini lokalni mediji tvrde kako "sve upućuje na to da je novogodišnji nastup unapred dogovoren sa pevačima Prvog glasa Srbije (TV Prva)".

U javnom pozivu za organizovanje dočeka nove 2014. godine od potencijalnih učesnika programa tražilo se da u grupi od pet članova budu dva vokala koja su učestvovali na Evroviziji, da su izvođači učesnici na jednom od muzičkih TV takmičenja u protekle tri godine, da je jedan od njih bio pobednik prestižnog takmičenja i da grupa ima tri ženska i dva muška vokala.

Novogodišnji koncert na otvorenom u Valjevu počeće u 22 sata, a u ponoć će biti organizovan vatromet.

Izvor: Beta

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti