Publika i žiri biraju pobednicu "Prvog glasa Srbije"

Publika i žiri biraju pobednicu "Prvog glasa Srbije"

Autor: | 18/01/2013

0

Najpopularniji muzički šou u Srbiji primakao se kraju. Tri dame, superfinalistkinje: Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović predstaviće nam se poslednji put na dobro poznatoj sceni o kojoj se dosta pričalo i pisalo poslednjih nekoliko meseci.
Prvi glasovi čuli su se daleko van granica Srbije te su naše sjajne takmičare komentarisale i hvalile ne samo domaće poznate ličnosti već i mnoge svetske zvezde poput Dženifer Hadson i Adrijane Lime.
Mirna, Sara i Nevena kažu da će izvući svoj maksimum kako bi se predstavile na najbolji način u superfinalu ali i da su se dogovorile da bez stresa i s punim uživanjem otpevaju svoje numere i izvedu poslednji ples za publiku Prvog glasa.
Ipak, pravila ovog šoua su jasna, pobednik može biti samo jedan i samo jedna dama će poneti titulu "Prvog glasa Srbije". Osim ovog laskavog priznanja, pobednicu očekuje i izuzetna nagrada u vrednosti od 100.000 evra! Naime, u ovu nagradu spada kompletna produkcijska i marketinška mašinerija – angažovanje tima autora, izbor tekstova, kompozIcija, snimanje kao i celokupna promocija albuma. Osim što je ovoj sezoni bilo iznenađenje jeste da se u finalu nađu sve dame, što do sada nije bio slučaj ni u jednom sličnom takmičenju, u samom superfinalu, kao što je već nekoliko puta do sada nagovešteno, očekuje nas i jedna novina u odnosu na prethodnu sezonu, a odnosi se na glasanje.
Publika će svakako imati ključnu ulogu jer će se u samu završnicu plasirati dve dame sa najvećim brojem glasova publike. Potom će uslediti poslednji duel nakon kojeg će žiri imati konačnu odluku i proglasiti pobednika!
Po svemu sudeći, pred nama je najuzbudljivije finale do sada, sve je spremno za još jedno spektakularno veče koje naše tri super dame učiniti nezaboravnim. Njih će tokom takmičenja bodriti brojna publika, prijatelji, porodica, fanovi ali i njihove kolege finalisti ovogodišnjeg takmičenja. Superfinale je na programu Prve u nedelju, 20. januara u 21 čas.

A vi nam recite - koja od njih tri pobeđuje u nedelju?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Izvor i foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti