Žiri "Prvog glasa Srbije": U superfinale su stigle najbolje od najboljih

Žiri "Prvog glasa Srbije": U superfinale su stigle najbolje od najboljih

20/01/2013

0


Nakon više od četiri meseca emitovanja, večeras nas očekuje veliko finale "Prvog glasa Srbije". Od 5.000 prijavljenih kandidata, izbor se sveo na Nevenu, Saru i Mirnu, a žiri napominje da pobeda nije najvažnija i da uspeh zavisi od toga kako će pevačice graditi karijeru.
- Učesnici "Prvog glasa Srbije" dobili su dobru promociju, ali nikako i karijeru. Nju će ipak morati polako da grade. Za početak, bitno je da svako od njih prepozna pravac koji mu najviše odgovara i da ga se drži - kaže za Blic Vlado Georgiev.
Član žirija smatra da su Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović zasluženo stigle do finala.
- Da ne poseduju ozbiljan potencijal i kvalitet, one se ne bi ni našle u takmičenju. Mišljenja publike i žirija se u nekim trenucima nisu poklapala jer su se gledaoci rukovodili ličnim simpatijama, pa su neki pevači ostali duže nego što bi to bio slučaj da smo samo mi odlučivali. Ipak, siguran sam da superfinalistkinje treba da budu tu gde jesu - kaže Georgiev.
Njegov stav deli i Saša Milošević Mare, koji tvrdi da nema sumnje u regularnost takmičenja.
- Sve je proteklo pravedno i u superfinale su stigli najbolji od najboljih. Mirna, Nevena i Sara su kompletne na sceni i čini mi se da se u njihovom slučaju mišljenja publike i žirija poklapaju - kaže Mare.
Kompozitor i tekstopisac ističe da smo ove sezone imali prilike da se uverimo u raskošni talenat mladića i devojaka i dodaje da bi sa finalistima voleo da nastavi saradnju i nakon završetka emisije.
- Bilo bi mi zadovoljstvo da sarađujem ne samo sa superfinalistkinjama, već sa svih trinaestoro finalista. Ne postoji ugovorna obaveza o tome, ali Aleksandri, Vladi i meni će biti drago da i dalje provodimo vreme sa njima i pomažemo im da napreduju - kaže Mare.
Aleksandra Radović je Zoranu i Borisu već ponudila besplatne časove u njenoj školi pop muzike. Naša poznata pevačica, koja je u ovoj sezoni zamenila koleginicu Lenu Kovačević, oglasila se putem Tvitera i pokazala da završetak takmičenja doživljava vrlo emotivno.
- Volim vas, mačići moji. Samo hrabro i dostojanstveno. Ne dajte se - poručila je Aleksandra Sari, Neveni i Mirni.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti