Mirna Radulović: Nadala sam se pobedi u "Prvom glasu Srbije", ali je nisam očekivala

Mirna Radulović: Nadala sam se pobedi u "Prvom glasu Srbije", ali je nisam očekivala

21/01/2013

0


Titulu "Prvog glasa Srbije" sinoć je ponela Mirna Radulović iz Subotice, nakon duela sa Nevenom Božović. Prva je iz igre ispala Sara Jovanović, koja je dobila najmanje glasova publike. Finalnu odluku doneo je žiri, koji je presudio da Mirna bude nagrađena snimanjem i promocijom albuma u vrednosti od 100.000 evra.
- Iskreno sam se iznenadila što sam pobedila. Nadala sam se, ali nisam očekivala pobedu. Drago mi je što smo se Nevena i ja ponovo našle u duelu. Sve je prošlo odlično, ništa sebi ne zameram - kaže za "Blic" Mirna Radulović koja je posle četiri meseca borbe ponela titulu pobednice druge sezone “Prvog glasa Srbije”.
Kako je Mirna rekla, još sabirajući utiske nije puno razmišljala o tome u kom pravcu će nastaviti muzičku karijeru.
- Jedno je sigurno, ako nastavim sa muzikom volela bih da se okušam u pop i r‘n‘b žanru.
Mirna je od početka takmičenja važila za jednog od favorita, a u poslednjoj emisiji je i pokazala da je sjajna pevačica.
- Pobeda je bila stvar ukusa. Ne mislim da je zbog scenskog nastupa u senku palo moje pevanje jer sam odlično otpevala sve pesme - rekla je Sara nakon ispadanja.
U poslednjem duelu Mirna se našla sa Nevenom Božović, koju je žiri pored sjajnog glasa pohvalio i zbog emocija koje je prenela na scenu. Obe superfinalistkinje su za svoj završni nastup odabrale balade - Mirna je pevala numeru “Hero” Maraje Keri, dok je njena suparnica izvela pesmu “Milo moje” Bisere Veletanlić. Nakon kraćih konsultacija, takmičarkama se obratio predsednik žirija, Vlado Georgiev.
- Bilo nam je veoma teško da donesemo odluku, ali pobednica “Prvog glasa Srbije” je Mirna Radulović! - saopštio je pevač bez mnogo okolišanja i pohvalio sve takmičare, naglasivši da bi voleo da su u superfinalu bili i Saška Janković i Zoran Stanić.
Priliku za pobedu je, osim Nevene i Mirne, sinoć imala i Sara Jovanović, atraktivna Beograđanka čiji je najveći adut bio scenski nastup. Ipak, publika je upravo njoj dodelila najmanje SMS glasova, pa se Sara, nakon izvođenja pesama “Till The End Of Time”, “Najlepše želje” i “Sweet Dreams” povukla sa scene. Nevena kojoj je pobeda izmakla u duelu rekla je da ne žali previše zbog drugog mesta.
- Bio je ovo fenomenalan šou, sve tri smo se potrudile maksimalno i ponosna sam što sam bila deo ovakvog spektakla. Čestitam Mirni na zasluženoj pobedi!


Autor: Life Content
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti