Mirna, Nevena i Sara: Na "Beosong" sa pesmom Marine Tucaković

Mirna, Nevena i Sara: Na "Beosong" sa pesmom Marine Tucaković

Autor: | 25/01/2013

0


Superfinalistkinje “Prvog glasa Srbije” Nevena, Mirna i Sara pripremaju zajedničku numeru s kojom su konkurisale na festivalu Beosong, ali će, ukoliko im se ukaže prilika da prođu selekciju, izbor za domaćeg predstavnika na Evroviziji biti prva i poslednja prilika kada će ove tri devojke nastupati u takvom sastavu.
- Pesma koja je poslata na konkurs za Beosong je rađena veoma ambiciozno u skladu sa ambicioznošću sve tri devojke. Jako je interesantna pesma, brzog ritma, rađena je specijalno za Saru, Mirnu i Nevenu, a tekst je napisala Marina Tucaković - kaže Saša Milošević Mare.
Milošević je, inače, zadužen za muziku i aranžman numere s kojom će superfinalistkinje “Prvog glasa” pokušati da overe karte za Malme, gde se u maju ove godine održava Evrosong.
Iako se mnogima ideja o tome da Mirna, Sara i Nevena nastupaju kao ženski bend veoma dopala, Mare kaže da ne postoje takvi planovi.
- Takva ideja ne postoji, njih tri će zajedno nastupati specijalno za ovu priliku. Svaka od njih će imati fenomenalne posebne karijere, to je želja svih nas, kao i njih samih - kaže on.
Budući da je konkurs za prijavljivanje na Beosong istekao u ponedeljak, svi potencijalni kandidati sada čekaju odluku selekcione komisije o tome ko će se takmičiti na samom festivalu 2. i 3. marta.
Zanimljivo je da je na konkurs odgovorilo mnogo manje autora nego što su u nacionalnom servisu očekivali, njih oko 80, a kako se šuška među poznatim imenima koja bi na Evroviziju su i Leontina Vukomanović i Ivana Negativ, kao i još jedna finalistkinja “Prvog glasa” Saška Janković.
- Saška je snimila nekoliko pesama koje je predala 'Prvoj televiziji', ali je niko nije obavestio o tome da li će možda neku od tih pesama poslati na konkurs za Beosong. Naravno, ona bi volela da je to tačno i da dobije priliku da učestvuje na festivalu, ali za sada nema konkretne potvrde, osim da će izdati singl za pesmu 'Ćošak', koju je publika već mogla da čuje u 'Prvom glasu' - kaže za “Blic” izvor blizak produkciji.
Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je među prijavljenima i prošlogodišnja finalistkinja “Prvog glasa” Aleksandra Dabić, a Aleksandra je na svom Tviter profilu otkrila da je pesma uveliko snimljena.
Muzički festival Beosong održaće se 2. i 3. marta, a prve večeri festivala predstaviće se 15 kompozicija, od kojih će gledaoci SMS glasovima izabrati pet, a druge večeri festivala biće izabran i konačni pobednik.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti