Mirna, Nevena i Sara: Samouverene pred Beosong

Mirna, Nevena i Sara: Samouverene pred Beosong

31/01/2013

0

Superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović uskoro će početi pripreme za nastup na Beosongu.
Pesmu za tri zvezde u usponu napisao je Saša Milošević Mare, kompozitor i član žirija "Prvog glasa", koji im je pomogao i da se prijave na takmičenje.
"Čula sam pesmu i smatram da je jako dobra. Ovih dana treba da počnemo sa probama. Postoji dosta toga na čemu treba da radimo, između ostalog i na scenografiji i koreografiji", rekla je Sara. U uspeh Mirne, Nevene i Sare uveren je i Andrija Milošević, voditelj takmičenja, koji je preksinoć bio u Sarinom društvu u jednom beogradskom klubu.
- Njih tri su odlični vokali, a mislim i da su trenutno najveće zvezde u Srbiji. Imao sam prilike da čujem pesmu i mislim da će one od nje napraviti veliki hit - kaže Andrija.

Iako se u medijima pojavila informacija o navodnoj svađi između Nevene i Mirne, obe kažu da su u pitanju izmišljotine.  - Smešno je i tužno koliko gluposti sam pročitala o našoj svađi - prokomentarisala je kratko Nevena. - Nevena i ja smo bile cimerke u kući 'Prvog glasa' i postale smo bliske drugarice. Nikada jedna drugoj nismo rekle ni ružnu reč, a kamoli da smo se posvađale - dodala je Mirna.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti