Đorđe Balašević: Spektakl u "Pulskoj areni"

Đorđe Balašević: Spektakl u "Pulskoj areni"

Autor: | 29/08/2011

0

Nedavno je kantautor Đorđe Balašević doživeo ovacije na nastupu u „Pulskoj areni“. Koncert, koji je skoro dva sata kasnio zbog velike gužve na ulazu, kao i projekciji njegovog filma „Kao rani mraz“ dan posle, oduševili su publiku u Puli. Njegove kćerke Jovana i Jelena prisustvovale su i jednom i drugom događaju, a u bekstejdžu na koncertu prvi mu je čestitao voditelj Tarik Filipović, koji je bio u društvu supruge. Pred deset hiljada posetilaca Balašević je pevao više od tri sata, a, na oduševljenje publike, nosio je majicu sa natpisom „Grad Pula“. Trenutak kada su plišane zeke „poput kiše“ poletele na binu uz stih „i malog belog zeca“ dok je izvođena pesme „Neki novi klinci“, hrvatska štampa je prepričavala danima posle toga.
Dan kasnije, na promociji filma tamburaši su dočekivali publiku, dok je pevač posle prikazivanja izašao na binu sa tamburašima, pevajući muziku iz filma. Potom je najavio svoju kćerku Jovanu, koja glumi u filmu.
- Film je malo staromodan jer nema nijednog poljupca. Ja ću ipak možda za njega dobiti „Oskara“ za specijalne efekte, jer sam od Mustafe Nadarevića u filmu napravio Mađara - u svom stilu našalio se pevač i reditelj.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti