Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 19/05/2013

0


Mlada glumica Šina Grajms, koju gledamo u ulozi Ejmi u seriji "90210", pre dva dana postala je gospođa! A kako je glumica izgledala na venčanju, pogledajte OVDE.

U biografiji otkriveni šokantni detalji iz života preminule pevačice Ejmi Vajnhaus. Više o tome pročitajte na sledećem linku.

Kendis Svonpul ne mora posebno da se trudi kako bi privukla pažnju medija, pa nije ni čudo što je njeno snimanje na karipskom ostrvu St. Bartsu ispratilo mnoštvo kamera. Fotografije sa snimanja možete pogledati OVDE.

Glumica Ajla Fišer otkrila je da se skoro utopila tokom snimanja jedne scene svog novog filma "Now You See Me". Tridesetsedmogodišnja glumica, koja u pomenutom ostvarenju glumi iluzionistkinju, ispričala je medijima da je do incidenta došlo kada je snimana scena u kojem je trebalo da se oslobodi iz lanaca u velikom kanisteru punom vode. Izjavu Ajle Fišer možete pročitati OVDE.

Kim Kardašijan s nestrpljenjem odbrojava poslednje sedmice trudnoće dok se bliži danu kada će postati majka. U međuvremenu, rijaliti zvezda, koja treba da se porodi u julu, u svom novom blogu otkrila je da se pomalo plaši onoga što je očekuje kada dobije dete. Kim ističe kako je od starta bila protiv ideje da slike svog deteta proda nekom magazinu, a to čini jer kako kaže, poštuje privatnost svoje bebe ali i dečka Kanjea Vesta. U intervjuu za časopis Fabulous, Kim Kardašijan kaže kako joj je trudnoća promenila način na koji doživljava slavu. Više o tome pročitajte OVDE.

Majkl Daglas (68) u novom intervjuu otvoreno je progovorio o svojoj borbi za život nakon što mu je dojagnostikovan rak grla. Izjavu popularnog glumca možete pročitati na sledećem linku.

Zoe Saldana pozirala je toples za naslovnicu Allure magazina. Pogledajte kako izgleda naslovnica. Zoe je u poslednje vreme nekoliko puta viđena je u društvu italijanskog umetnika Marka Peregoa, što je podstaklo glasine da su njih dvoje u vezi. Ukoliko vas zanima šta je rekao izvor blizak glumici, kliknite OVDE.

Glumac Džoni Dep (49) zaprosio je Amber Herd na njen 27. rođendan. Nisu još odredili datum venčanja.

Holivudska zvezda Andželina Džoli podvrgla se dvostrukoj preventivnoj mastektomiji, nakon što su doktori ustanovili da postoji velik rizik da oboli od raka dojke. Majka šestoro dece pisala je o svojoj odluci u "Njujork tajmsu" i poručila ženama da to što su joj odstranjene obe dojke ne znači da je izgubila "ni delić ženstvenosti". Više o ovome pročitajte na sledećem linku.

Nakon vesti o trudnoći koja je preplavila sve medije, Bijonse je otkazala koncert u Belgiji.

Popularna serija "How I Met Your Mother" bliži se kraju, a gledaoci će napokon otkriti o kome glavni lik sve vreme zapravo priča. Ukoliko želite da saznate ko je čuvena mama, kliknite na sledeći link.

Neumorna Dženifer Lopez priprema novi album, ali je ipak pronašla vremena da poradi i na svojoj kolekciji za modnu kuću "Kohl", koju je u utorak predstavila u Njujorku. Pogledajte OVDE novu kolekciju. Dženifer Lopez čak i na godišnji odmor ide u velikom stilu! Kako bi svojim mališanima omogućila uživanje na privatnoj plaži i ogromnom bazenu, pa i izmamila nekoliko intimnih večeri za sebe i dečka Kaspera, Dženifer je odlučila da kupi luksuzni "letnjikovac" u Hamptonsu. Više o tome pročitajte OVDE. Latino diva već 18 meseci je u vezi sa svojim mnogo mlađim dečkom, Kasperom Smartom, a sad je nagovestila kako datum njihovog venčanja nije toliko daleko. Više o tome, pročitajte OVDE.

Slavna naslednica "Hilton" imperije nije izlazila iz kuće jer je bila u strahu da će je neko lišiti života. Više o tome pročitajte OVDE.

Umetnica i supruga Džona Lenona, Joko Ono izjavila je da je lakše biti supruga političara nego biti udata za nekog od "Bitlsa". Osvrćući se na svoju vezu sa Lenonom, kliknite OVDE i saznajte šta je izjavila.

Mlađa sestra glumice Penelope Kruz, Monika, koju javnost u Srbiji pamti po ulozi u TV seriji “Korak napred” (Un Paso Adelante), rodila je svoje prvo dete, devojčicu.

Pevačica Kristina Agilera pokazala je svoju novu liniju na Tviteru. Pogledajte kako izgleda Kristina.

Prelepa brazilska manekenka Adriana Lima potajno sanja o glumačkoj karijeri, a bila bi najzadovoljnija da dobije ulogu i zaigra u epskom filmu. A kako sebe vidi za deset godina, pročitajte OVDE.

Britni Spirs ima dva dečaka, pa kaže kako bi bilo idealno da rodi i devojčicu i tako izbalansira odnos između polova u svojoj porodici. Saznajte OVDE šta je Britni otkrila u razgovoru za Extra sa Mariom Lopezom.

Kejt Mos otkrila je tajnu mladalačkog izgleda i lepote.

Holivudska zvezda Pirs Brosnan, koji je u nedelju doputovao u Srbiju zbog snimanja filma "Novembar man", svečano je obeležio ulazak u sedmu deceniju u novobeogradskom restoranu "Jerry". A kako je bilo na proslavi, pogledajte OVDE.

Dejvid Bekam (38) najavio je da se po završetku sezone povlači iz sveta fudbala nakon 20 godina duge karijere. Britanski fudbaler, koji je uspeo da po popularnosti nadmaši i sam sport kojim se bavio, potvrdio je povlačenje iz fudbala u četvrtak, nekoliko dana nakon što je u svoju kolekciju medalja i dostignuća dodao i francusko prvenstvo koje je osvojio sa "Pari Sen-Žermenom". Među njegovim uspesima su i šest trofeja Premijer lige, titule u SAD i Španiji, kao i preko 100 nastupa za englesku reprezentaciju. Za francuski klub, koji će biti poslednja stanica u njegovoj bogatoj karijeri, potpisao je petomesečni ugovor u januaru. Dejvidovu izjavu možete pročitati OVDE.

Skarlet Johanson uskoro će se oprobati i u ulozi filmskog reditelja, pošto će režirati ekranizaciju posthumno objavljeog romana Trumana Kapotea, "Summer Crossing".

Bivša članica grupe "Destiny's Child" Keli Roland (32), otkrila je u novoj pesmi da je zavidila Bijonse (31) na uspešnoj solo karijeri. Više o tome pročitajte OVDE.

Popularna muzička zvezda Rijana odlučila je da putem suda reši svoje nesuglasice sa poznatim modnim brendom "Topshop", te je podnela tužbu vrednu pet miliona dolara. Više o tome pročitajte OVDE.

Dvadesettrogodišnja glumica Ema Votson često se nalazi na samim vrhovima lista najseksepilnijih žena na svetu, dok ona ipak tvrdi da još uvek ne želi da je posmatraju kao odraslu ženu. A šta je Ema nedavno izjavila, pročitajte OVDE.

Glumac Edvard Furlong tek što je odslužio svoju zatvorsku kaznu, opet je u problemima sa zakonom, zbog čega je ponovo priveden u pritvor.Koji je sad prekršaj napravio, saznajte OVDE.

Iako nije bila premijera njenog filma, Eva Longorija imala je veoma upečatljiv dolazak na crveni tepih filmskog festivala u Kanu u petak uveče. Pogledajte njene fotografije sa crvenog tepiha.

Britanski bend Depeche Mode koji večeras nastupa u Beogradu, otkazao je koncert u Istanbulu iz tehničkih razloga.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin