Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 14/07/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Sve su učestalije glasine da je Džordž Kluni ponovo na "tržištu" pošto je raskinuo vezu sa Stejsi Kibler. Više o tome pročitajte OVDE. A samo nekoliko dana posle ove vesti, izvor blizak paru otkrio je da su Kluni i Kiblerova još uvek zajedno. Ukoliko vas zanima šta je rekao izvor, kliknite OVDE.

Zgodna Bijonse protekli vikend provela je u krugu porodice, a svoje doživljaje odlučila je da podeli s fanovima na Instagramu. Fotografije iz privatne arhive seksi pevačice možete pogledati OVDE.

Popularna pevačica Rijana demantovala je priču da je u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, navodeći da ima puno prijatelja homoseksualne orijentacije. Ukoliko želite da saznate šta je pevačica napisala ispod fotografije sa Ronaldom koju je postavila na Tviter, kliknite OVDE.

Džon Majer i Kejti Peri odlučili su da obnove svoju burnu romansu, nakon što su čak dva puta prethodno raskidali.Ipak, ovaj slavni par ovog puta manje je tajnovit po pitanju svojih osećanja, pa su oboje javno pokazali koliko su zaljubljeni. Više o zaljubljenom paru pročitajte na sledećem linku.

Majkl Lohan otvoreno je govorio o kćerkinim problemima sa narkoticima. Ukoliko želite da saznate više o problematičnom životu Lindzi Lohan, kliknite OVDE.

Viktorija Bekam pratila je finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Endija Mareja. Ona je svojim stajlingom uspela na trenutak da skrene pažnju sa dešavanja na terenu, pošto se pojavila u izazovnoj crnoj haljini sa dekolteom. Fotografije izazovne Viktorije, možete pogledati OVDE.

Oskarovka Ketrin Zita-Džons dobila je počasni doktorat sa prestižnog koledža drame u svom rodnom Velsu. Izjavu prelepe glumice možete pročitati na ovom linku. Posle dužeg odsustva iz javnosti zbog zdravstvenih problema, Ketrin se pojavila na premijeri svog poslednjeg filma "Red 2" u Los Anđelesu i pokazala da izgleda bolje nego ikada.

Lejdi Gaga zamolila je sudiju u Sjedinjenim Američkim Državama da spreči objavljivanje dokumenata koji sadrže "osetljive, privatne i lične" informacije o njoj, koji se koriste u jednom sudskom postupku, jer bi to moglo da naškodi njenoj karijeri. O čemu se zapravo radi, otkrijte OVDE.

Porodičan čovek za kakvog slovi holivudska zvezda Pirs Brosnan teško podnosi samoću i razdojenost od velike porodice, pa je u Beogradu prvo ugostio majku, a sada i sina.

Čitava Britanija s nestrpljenjem očekuje porođaj vojvotkinje od Kembridža. Više o tome pročitajte OVDE.

Rege pevačica Loren Hil, započela je služenje tromesečne zatvorske kazne, zbog neplaćanja poreza. Razlog odlaska u zatvor možete videti na OVOM linku.

Vozač Formule 1 Luis Hamilton izjavio je za britanski The Sun da prolazi kroz jako teško razdoblje u životu otkako je raskinuo s Nikol Šerzinger. Izjavu poznatog sportiste možete pročitati OVDE.

Maraja Keri pre nekoliko dana je hospitalizovana, a kakav zdravstveni problem ima popularna pevačica saznajte OVDE.

U intervjuu za novo izdanje magazina "Bullett", glumica Amber Herd nije se stidela da pokaže svoje telo u tesnoj garderobi, ali postoji jedna stvar oko koje nije toliko otvorena – njena veza sa Džonijem Depom. Više o tome možete pročitati OVDE.

Odmah nakon rođenja njihove bebe Nort Vest, pričalo se kako će se Kanje Vest i Kim Kardašijan ubrzo venčati. Ukoliko vas zanima kakvi su planovi popularnog para, kliknite OVDE.

Majli Sajrus i Liam Hemsvort mesecima nisu bili viđani u javnosti, što je vrlo čudno za par koji se verio, ali njih dvoje sad su fotkali s jednom presrećnom obožavateljkom. Prvu zajedničku fotografiju verenika možete pogledati na OVOM linku. Fanove tinejdžerske zvezde razočarale su vesti da se Majli više neće pojavljivati u filmovima, a njenu izjavu možete pročitati OVDE.

Adrijana Lima predstavila je u utorak nove modele popularnog španskog modnog brenda Desigual. Fotografije seksepilne manekenke možete pogledati OVDE.

Popularna pevačica Bijonse slikala se gola za naslovnu stranu časopisa Flaunt, a ukoliko želite-naslovnicu možete pogledati OVDE.

Ispostavilo se da je Nemica Hajdi Klum previše seksi za ulice Los Anđelesa. O čemu se zapravo radi otkrijte OVDE.

Sofija Vergara proslavila je 41. rođendan. Fotografije sa proslave možete pogledati na sledećem linku.

Elton Džon otvoreno je progovorio o svojim zdravstvenim problemima i izjavio da su ga minuti delili od smrti.

Nakon brojnih medijskih spekulacija, Bobi Kristina Braun priznala je putem Fejsbuka da su ona i Nik Gordon vereni i dodala da njena majka Vitni Hjuston ne bi imala ništa protiv toga što su njena kćerka i njen nezvanično usvojeni sin u vezi. OVDE možete pročitati izjavu kćerke Vitni Hjuston.

Adam Sendler podelio je sa gledaocima jedne televizijske emisije zastrašujući snimak koji pokazuje kako ga je na safariju u Africi napao gepard. Ako želite da saznate šta je Adam još ispričao o invcidentu, kliknite OVDE.

Džastin Teru i Dženifer Aniston konačno su uspeli da se dogovore oko datuma svog venčanja. A kada će slavni par izgovoriti "sudbonosno da" - otkrijte ovde.

Umesto šoua "Ja imam talenat", od ove jeseni gledaćemo popularni "Iks faktor". Audicije počinju 20. avgusta, a na finale, kako je potvrđeno iz Londona, stiže ili Rijana ili Bijonse. Više o tome pročitajte na OVOM linku.

Kako prenose strani mediji, Tina Tarner (73) će se posle više od 25 godina veze, udati za svog verenika Ervina Baha (57) ovog meseca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti