Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 28/04/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Mič Vajnhaus, otac pokojne pevačice Ejmi, nije impresioniran verzijom njene pesme "Back to Black" koju izvodi Bijonse u novom filmu "Veliki Getsbi". On je takođe izjavio da ga niko nije pitao za dozvolu da li mogu snime pesmu. Uskoro će se snimati i dokumentarac o tragično preminuloj zvezdi.

Otkrivene mračne porodične tajne Džastina Bibera.

Riz Viterspun uhapšena je zbog neprimerenog vladanja pošto je odbila poslušnost policajcu u Atlanti. Glumica je zavšrila u zatvoru zajedno sa suprugom Džimom Totom jer je on pao na alko testu. A šta je glumica izjavila, saznajte OVDE.

Filmsku divu Merilin Monro Britanci su proglasili poznatom osobom s najlepšim oblinama svih vremena. Ukoliko vas zanima ko je među prvih pet dama, saznajte na ovom linku.

Kim Kardašijan konačno je okončala brak sa Krisom Hamfrizom. Nakon nekoliko odlazaka na sud, Kim je konačno slobodna i izjavila je da bi volela da se uda za svog dečka Kanje Vesta, sa kojim čeka dete. Rijaliti zvezda je u poslednjem tromesečju trudnoće, a kako podnosi drugo stanje, saznajte OVDE.

Kim Kardašijan nastavak rijalitija snima u Grčkoj.

Vojvotkinja od Kembridža koja je u šestom mesecu trudnoće, vešto je skrivala svoj stomak. Međutim, Ketrin Midlton trudnički stomak je sve uočljiviji i teško da može da ga sakrije. Pogledajte ovde kako Kejt Midlton izgleda u drugom stanju.

Saznali smo ko su nominovani za 2013 Billboard Music Awards. Ukoliko vas zanima između koga se vodi trka - kliknite ovde.

Poznati bend "Backstreet Boys" dobio je zvezdu na Holivudskom bulevaru Slavnih, a kako je izgledalo na polaganju zvezde, pogedajte ovde.

Pogledajte Nikol Šerzinger u oskudnom kupaćem kostimu na fotografiji koju je postavila na svoj Tviter nalog.

Keli Bruk i Deni Siprijani shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. Par se nedavno pomirio, a kakvi su im planovi za budućnost, saznajte na ovom linku.

Šakira i i fudbaler Barselone nedavno su dobili svoje prvo dete - Milana Pikera Mebaraka, a pevačica s detetom provodi veoma mnogo vremena i izvan kuće, pa često posećuju i tatine utakmice. A kako se pevačica snalazi u ulozi majke, pročitajte ovde.

Glumica Skarlet Johanson rešila je da potpuno promeni svoj imidž, tako da mnoge ne podseća na onu osobu koju smo upamtili od pre nekoliko godina.

Napadač Milana Mario Baloteli nedavno je dobio nalaze DNK analize, koju je sam tražio, povodom utvrđivanja očinstva nad devojčicom Pijom, a za koju je njegova bivša devojka Rafaela Fiko tvrdila da je začeta u vezi s kontroverznim italijanskim reprezentativcem. A šta kažu rezultati, saznajte ovde.

Ukoliko želite da saznate ko su najbogatije razvedene žene u Velikoj Britaniji, kliknite na ovaj link.

Američka glumica Dženifer Aniston i njen verenik Džastin Teru navodno su odložili venčanje.

Nekada je važila za seks-simbol i za jedu od najatraktivnijih holivudskih glumica, ali čini se da Lara Flin Bojl (43) nije odolela estetskoj hirurgiji i podvrgla se brojnim zahvatima. Pogledajte kako sada izglleda Lara Flin Bojl.

Muzička zvezda Kejti Peri podnela je protivtužbu protiv britnanske kozmetičke kompanije "Jemella Group Limited" vrednu 6,5 miliona dolara jer nisu ispoštovali sve uslove njihovog dogovora. Više o tome, pročitajte ovde.

Poznati glumac Džerard Batler već skoro godinu dana je u srećnoj vezi sa manekenkom Madalinom Geneom, koja je u jednom intervjuu otkrila da je Džerard njena prva ljubav. A kakvi su njihovi dalji planovi, pročitajte na ovom linku.

Nakon što ju je magazin "People" proglasio za najlepšu ženu 2013. godine, Gvinet Paltrou (40) prisustvovala je premijeri filma "Iron Man 3" u Holivudu, sa željom da opravda tu laskavu titulu. Plavokosa glumica privukla je sve poglede na crvenom tepihu, a pogledajte i zašto.

Metju Mekonahi (43) nedavno je imao premijeru svog novog filma "Blato", u kojem glumi begunca koji se krije na ostrvu na reci Misisipi. Holivudski glumac otkrio je da je želeo da se uživi u ulogu, pa je proveo neko vreme sam na napuštenom ostrvu u Arkanzasu. Kako se proveo na pustom ostrvu, saznajte ovde.

Britanska manekenka i TV voditeljka Pičiz Geldof (24) po drugi put je postala majka.

Ukoliko želite da saznate ko će kumovati drugom sinu Eltona Džona i Dejvida Furniša, kliknite na link.

Pamela Anderson prisustvovala je humanitarnom događaju u Los Anđelesu na kojem je pokazala svoju novu frizuru.

Džesika Alba pokazala je savršenu liniju u bikiniju. Put do ovakvog tela bio je težak. A kako je Džesika oslabila nakon porođaja, saznajte ovde.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti