Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 02/06/2013

0

U porodici Anđeline Džoli preminula je još jedna osoba od raka dojke, a o kome se radi pročitajte OVDE.

Film tuniskog režisera Abdelatifa Kešiša "La vie d'Adele" osvojio je Zlatnu palmu za najbolji film na Medjunarodnom filmskom festivalu u Kanu. Ukoliko vas zanima ko je bio u stručnom žiriju kliknite OVDE.

Tom Kruz obećao je svom dobrom prijatelju Dejvidu Bekamu da će od njega načiniti filmsku zvezdu, sad kad se povukao iz fudbala. O čemu se zapravo radi, otkrijte na sledećem linku.

Kada se pojavila na crvenom tepihu u Kanu u "Valentino" haljini od čipke u boji slonovače, Nikol Kidman je izazvala opšte komešanje u svetu modnih znalaca. Više o tome pročitajte OVDE.

Zvezda serije "Očajne domaćice" razvela se od drugog supruga Tonija Parkera 2010. godine nakon tri godine braka. Ona se posle toga godinu dana zabavljala sa bratom glumice Penelope Kruz, Eduardom Kruzom. A kakav je sad Evin ljubavni status, otkrijte OVDE.

Ben Aflek primio je prošlog vikenda počasnu diplomu doktora nauka na aneričkom univerzitetu "Braun", za postignuća i doprinos kinematografiji.

Velika Britanija željno iščekuje novog člana kraljevske porodice, a vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i princ Vilijam se trude da detalje oko dolaska bebe na svet drže u strogoj tajnosti. Međutim, majka Kejt Midlton otkrila je još jednu informaciju. Saznajte OVDE šta je Kerol sada otkrila.

Zvezda filmskog serijala "Hari Poter", Danijel Redklif (23), otkrio je u jednom intervjuu da se nada da će uskoro postati otac, te da bi ta uloga dala smisao njegovom životu. Izjavu popularnoj Harija Potera možete pročitati OVDE.

Pevačica Keli Roland rasplakala se tokom izvođenja svoje nove pesme "Dirty Laundry", na nastupu u Vašingtonu u nedelju. Ukoliko vas zanima šta je pevačicu toliko "dirnulo" kliknite OVDE.

Glumica Amanda Bajns ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama i porukama koje ostavlja na društvenoj mreži Tviter. Pogledajte OVDE šta je poslednje izjavila.

Glumac Met Dejmon kojeg smo naviki da gledamo u akcionim filmovima poput "Bornovog identiteta", ovoga puta preživeo je veliku transformaciju, o čemu i svedoče fotografije iz filma koje možete pogledati OVDE.

Kris Braun ima nove probleme sa zakonom. Saznajte OVDE o čemu se radi.

Pogledajte OVDE novog dečka glumice Zoe Saldana sa kojim se nedavno prvi put pojavila u javnosti.

Ukoliko vas zanima ko će zameniti Merjem Uzerli u ulozi Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom" kliknite OVDE.

Iako je nedavno napunila 80 godina, slavna Džoan Kolins ne planira da se penzioniše. Nakon što je neko vreme nismo videli u novim glumačkim angažmanima, sada će je publika ponovo videti na malim ekranima, a o kakvom projektu je reč - otkrijte na sledećem linku.

Holivudski glumac Džoni Dep još jednom je pokazao svoju humanu stranu i pokazao da nije izgubio osećaj za one kojima je teško u životu. Koga je to zaposlio u svom novom filmu, saznajte OVDE.

Dženifer Lopez bila je specijalni gost emisije "Britanija ima talenat" gde je izvela svoj novi singl "Live It Up", a izgleda da se britanskoj publici nije dopalo kako je pevačica izgledala na sceni. Pogledajte OVDE kako je Dženifer nastupala.

Nakon brojnih glasina o statusu njihove veze, poznati par Majli Sajrus (20) i Liam Hemsvort (23) odlučili su da ipak stave tačku na svoju vezu, pišu američki mediji. Detalje o raskidu otkrijte na ovom linku.

Britanski glumac Henri Kejvil, koji je pažnju javnosti privukao kada je dobio glavnu ulogu u novoj ekranizaciji ppularne priče o Supermenu, u untervjuu za magazin "Details" otkrio je da je kao dete imao probleme sa viškom kilograma. Kroz kakve je "muke" prolazio kao debeljuškasti klinac, pročitajte OVDE.

Brak između glumaca Kortni Koks (48) i Dejvida Arketa (41) konačno je i zvanično okončan, odlukom suda u Los Anđelesu, skoro tri godine otkad su objavili da više nisu zajedno. Izjavu Kotni Koks možete pročitati OVDE.

Dolčeu i Gabani preti i do dve i po godine zatvora. Šta je razlog ovoga možete pročitati na ovom linku.

Iako je sama jako glamurozna i smatraju je za jednu od svetskih ikona stila, Viktorija Bekam (39) nikako ne želi da se njena dvogodišnja kćerka Harper Seven već sad ugleda na nju kada je o ulepšavanju reč. Više o tome pročitajte OVDE.

Dženifer Lopez je skoro dve godine u srećnoj vezi sa plesačem Kasperom Smartom, ali pevačica, koja iza sebe ima tri propala braka, otkrila je u intervjuu da ne planira još jedno venčanje u skorijoj budućnosti. Izjave latino dive možete pročitati na sledećem linku.

Kameron Dijaz ima novog dečka. Ukoliko vas zanima ko je muškarac koji je osvojio srce popularne glumice kliknite OVDE.

Dok je bio na vrhuncu svoje karijere, igrajući ulogu Čendlera u popularnoj seriji "Prijatelji", Metju Peri suočavao se sa ozbiljnim problemima koje je krio od ostatka ekipe. Metju je progovorio o svojim porocima, a više o tome možete pročitati na ovom linku.

Ova godina biće godina za pemćenje za Džesiku Simpson. Ukoliko vas zanima šta se sve dešava u životu Džesike Simpson kliknite OVDE.

Poznata manekenka Žizel Bundšen (32) slikala se za naslovnicu junskog broja magazina brazilskog izdanja magazina "Vogue" samo dva meseca posle porođaja.

Glumica Merjem Uzerli, koja je podigla Tursku na noge jer je napustila seriju “Sulejman Veličanstveni” i otišla u Nemačku, najzad se oglasila. Čuvena Hurem je svojim fanovima napisala na Fejsbuku da se oseća bolje, da zna da je mnogi osuđuju, ali da je zahvalna jer je živa. Celu poruku možete pročitati OVDE.

Sindi Kraford i u 47. godini važi za jednu od najlepših žena na svetu, ali je lepa manekenka priznala da nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin