Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 23/06/2013

0

Šakira je porodičnom fotografijom čestitala Pikeu dan očeva. Ukoliko želite, fotografiju možete pogledati OVDE.

Glumica i pevačica Dženifer Lopez kaže da je uopšte ne privlače odlasci na zabave kao i da njen novi hit "Live It Up" ne govori o divljim žurkama nego i tome kako treba voleti svoj život. Izjavu popularne Džej Lo možete pročitati OVDE.

Ukoliko volite muziku koju pravi Džej Zi i imate Samsung Galaxy, imamo dobre vesti za vas koje možete pročitati na sledećem linku.

U svim filmovima koje je snimala Sandra Bulok je uvek insistirala da sama izvede opasne vratolomije. Ali, otkako je usvojila sina Luisa, više ne želi da izlaže svoj život riziku. Izjavu Sandre Bulok možete pročitati OVDE.

Problematična glumica Lindzi Lohan izbačena je i sa rehabilitacije, na koju je otišla po nalogu suda nakon konzumiranja droge i alkohola. Ako vas zanima koji je razlog izbacivanja glumice sa rehabilitacije, kliknite OVDE.

Nakon što je 2007. godine okončala uspešnu saradnju sa kućom "Victoria's Secret", Žizel Bundšen pokušava da izgradi sopstveni biznis. OVDE možete pogledati kako je bilo na nedeji mode u Sao Paolu gde je Žizel predstavila svoju novu liniju veša.

Ukoliko želite da vidite prvu fotografiju kćerke Čening Tejtum, kliknite na sledeći link.

Kolumbijska glumica poznata je po svojim oblinama, a po poslednjoj fotografiji više je nego očigledno da je i sama toga svesna. Uverite se OVDE i zašto je to tako. Andrej Pejić je objavio putem društvene mreže Fejsbuk fotografiju sa slavnom glumicom Sofijom Vergarom, a sliku možete pogledati OVDE.

Eva Longorija, jedna od najpoželjnijih žena Holivuda, ima novog dečka. Ako vas zanima ko je osvojio srce simpatične Eve, kliknite OVDE.

Ono što se činilo nezamislivim, ipak se desilo - Rijana je nadmašila rekord Džastina Bibera na YouTubeu, pa tako njeni snimci imaju više pregleda od bilo kog muzičara na svetu! Više o tome pročitajte OVDE.

Majli Sajrus već nekoliko puta paradirala je bez pantalona - jednom prilikom na crvenom tepihu pozirala je samo u belom sakou, koji je glumio haljinu, a ovog puta otišla je u sličnom smeru. Pogledajte OVDE fotografiju koju je Majli postavila na svoj Tviter.

Pre skoro godinu dana najavljeno je snimanje filma "Killing Season" u kojem Robert de Niro i Džon Travolta igraju dvojicu ratnih veterana iz Bosne - Amerikanca i Srbina - koji zarate u šumama Stenovitih planina. Ukoliko želite, OVDE imate priliku da vidite i prvi trejler.

Solanž Nouls, sestra slavne Bijonse, stigla je na Hvar. Na svom Tviter profilu objavila je video na kojem se vidi kako šeta ulicama ovog ostrva i baca se sa broda u more. Kliknite na link i pogleajte video.

Da li ste nekada razmišljali kako bi izgledao Kristijano Ronaldo kao plavušan? Ako vas zanima kako mu stoji plava kosa, kliknite OVDE.

Džoni Dep progovorio je o razlazu sa Vanesom Paradi, a više o tome pročitajte OVDE.

Pošto su se u medijima pojavile brojne spekulacije o planovima za porođaj vojvotkinje od Kembridža, iz britanskog dvora objavljeni su zvanični detalji o dolasku na svet novog člana kraljevske porodice.

Madona se nedavno pojavila u neobičnom izdanju na premijeri dokumentarca o "MDNA" turneji. A kako je Madona izgledala, pogledajte OVDE.

Maraja Keri ponosno je pokazala jnovu figuru, a kako pevačica sada izgledata pogledajte OVDE.

Ukoliko vas zanima kako se zove kćerkica Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, kliknite na ovaj link.

Pirs Brosnan prisustvovao je proslavi rođendana kraljice Elizabete II u britanskoj ambasadi u Beogradu. A kako je bilo na proslavi, pogledajte OVDE.

Dženifer Lopez nije mogla da sakrije suze radosnice tokom svog govora na svečanoj ceremoniji juče u Holivudu, kada je dobila zvezdu na Stazi slavnih. Fotografije sa ceremonije pogledajte OVDE.

Poznata TV kuvarica Najdžela Loson viđena je bleda, uplakana i bez burme na ulicama Londona, te se spekuliše da je konačno napustila svog muža Čarlsa Sačija. Više o tome pročitajte OVDE.

Frontmen popularne rok grupe "Red Hot Chili Peppers", sukobio se sa obezbeđenjem hotela, nakon što ga nisu pustili da uđe, misleći da je jedan od fanova benda "Rolling Stones", koji su takođe odseli u istom hotelu.

Britni Spirs ostavila je nekoliko burnih godina iza sebe, ali pevačica kaže da se sada oseća sjajno, te da je za to zaslužna joga. Britni je otkrila kako je rešila svoje probleme sa anksioznošću, a više o tome pročitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još