Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 04/08/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Kim Kardašijan navodno planira da se konačno pojavi u javnosti nakon što je prošlog meseca rodila kćerkicu Nort, kako bi sa porodicom proslavila 16. rođendan njene sestre Kajli Džener.

Glumica Evan Rejčel Vud (25) i njen suprug Džejmi Bel (27) postali su roditelji, potvrdio je portparol glumačkog para za magazin "People".

Poznati južnokorejski reper Psaj koji se proslavio numerom "Gangnam Style" priznao je da ima problema sa alkoholom. Više o tome možete pročitati OVDE.

Iako je samo nekoliko nedelja deli od porođaja, Fergi je i dalje raspoložena za provod i druženje. Oni su organizovali žurku u Los anđelesu, a ko je sve bio od poznatih ličnosti pogledajte OVDE.

Ukoliko vas zanima kome je Luis Hamilton posvetio pobedu na gran-priju, kliknite na OVAJ link.

Nil Patrik Haris, koji sa partnerom Dejvidom Burtkom ima dvogodišnje blizance Gideona Skota i Harper Grejs, izjavio je u jednom intervjuu da mu je trebalo neko vreme da se navikne na ulogu oca. Njegovu izjavu možete pročitati OVDE.

Pevačica Lejdi Gaga nedavno se skinula do gole kože za fotoeditorijal jednog magazina, a kako su joj se reakcije obožavalaca izgleda dopale, odlučila je da predstojeći album “Artpop” promoviše bez odeće. Pogledajte OVDE fotogariju koju je pevačica postavila na svoj Tviter.

Otkrijte OVDE ko je najplaćenija glumica po "Forbsovoj" listi za 2012. godinu.

Vraća se "Policajac sa Beverli Hilsa". Ako vas zanima ko će igrati čuvenog policajca, kliknite na ovaj link.

Glumica Uma Turman izabrana je za zaštitno lice "Kampari" kalendara za 2014. godinu. Fotografije sa snimanaja kalendara možete pogledati OVDE.

Supruga fudbalskog megastara Dejvida Bekama postavila svoju fotografiju ispred znaka Holivud na kojoj se vidi njen osmeh, što je prava retkost.

Tri meseca pošto je po nalogu suda ušla u centar u Malibuu, Lindzi Lohan (27) završila je svoj rehabilitacioni tretman i u utorak napustila centar.

Šeron Stoun i dalje važi za jedan od najvećih seks simbola današnjice. Ipak, mnogi hirurzi smatraju da joj je potrebna operacija lica, te joj nude besplatne usluge. Njenu izjavu možete pročiatati OVDE.

Šakira je obradovala svoje obožavaoce iz celog sveta objavivši nekoliko fotografija iz svog porodičnog albuma, sa letovanja na koje je išla sa dečkom Žerarom Pikeom i njihovim sinom Milanom. Pogledajte OVDE fotografije koje je objavila Šakira.

Sajmon Kauel (53) očekuje svoje prvo dete, sa 36-godišnjom Loren Silverman, piše magazin "People". Više o tome pročitajte OVDE.

Američka pevačica Rijana uspela je sudskim putem da zabrani popularnom lancu prodavnica "Topshop" da prodaje majice sa njenim likom.

Pogledajte OVDE reklamu za donji veš sa Irinom Šajk koju je režirala Penelope Kruz.

Toni Brekston, koja se nedavno razvela od svog supruga Kerija Luisa, stigle su nove nevolje. U čemu je sada problem, otkrijte OVDE.

En Hatavej je prema pisanju stranih tabloida napisala svoje memoare, ali su male šanse da će oni biti pretočeni u knjigu jer glumica ne može da pronađe izdavača koji je spreman da ih objavi. Ako vas zanima zašto su je izdavačke kuće odbile, kliknite OVDE.

Iako se Džoni Dep i njegova nova devojka Amber Herd mogu sve češće videti zajedno u javnosti, ovaj par ne želi medijima da govori o svom privatnom životu.

Kanje Vest baš i ne izgleda kao naročito nežna osoba, ali insajderi tvrde da je on divan otac svoj ćerki Nort Vest, pa čak spava pored njene kolevke. Više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Glasine su ponovo počele da kruže - šuška se da su pred razvodom Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas. A koji je razlog još jednog holivudskog razvoda možete videti OVDE.

Megan Foks i njen suprug, glumac Brajan Ostin Grin čekaju drugo dete.

Kanadski režiser Džejms Kameron snimiće tri nastavka filma "Avatar" koji će biti pušteni u bioskope u periodu od 2016. do 2018. godine, saopštio je Foks studio. Kameronovu izjavu možete pročitati OVDE.

Američki časopis "Veniti Fer" kao i svake godine napravio je listu najbolje obučenih poznatih ličnosti 2013, a ko se nalazi na prvom mestu saznajte OVDE.

Otkrijte OVDE ko će biti domaćin naredne dodele Oskara.

Ukoliko vas zanima koje ime su Penelope Kruz i Havijer Bardem dali ćerkici, kliknite na ovaj link.

Džesika Alba i dalje je jedna od najlepših holivudskih glumica, ali ona priznaje da nakon rođenja dva deteta, više ne izgleda tako dobro kao nekad. Ako želite da vidite šta je Džesika izjavila za Women's Health, kliknite OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin