Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 16/06/2013

0

Glumac Džon Malkovič nedavno je spasao život nepoznatom muškarcu. Više o tome saznajte OVDE.

Džesi Džej izjavila je da je trenutak kada je u okviru jednog humanitarnog događaja obrijala glavu, najveći uspeh koji je postigla u svojoj karijeri do sada. Ovim svojim potezom, pevačica je prikupila 500.000 funti u martu. Ako želite da vidite Džesi Džej u ovakvom izdanju, kliknite na sledeći link.

Kejti Peri i Robert Patinson novi su holivudski par. Ukoliko vas zanima više o novoj holivudskoj vezi, kliknite OVDE.

Dženifer Lopez kaže da je iznenadila ne samo svoje fanove, već i sebe kad je odlučila da odmah snimi novi album. Džej Lo radi na novim pesmama i kaže da je iznenađena koliko se sve brzo odvija, a pevačicinu izjavu možete pročitati OVDE. Latino pevačica Dženifer Lopez (43) želi da rodi dete svom dečku Kasperu Smartu , a detalje o ovoj vesti možete pročitati OVDE.

Kad ne nosi šiljke, haljine od mesa, veštačku kosu i suludo visoke platforme, Lejdi Gaga je sasvim jednostavna devojka. Pogledajte OVDE Lejdi Gagu u "normalnom" izdanju.

Pogedajte OVDE Viktorijinog anđeela koji je zaveo Leonarda Di Kaprija.

Čeril Kol uvek je u vrhu lista najlepših žena sveta, ali kaže kako se neće podvrgnuti plastičnim operacijama da bi sačuvala svoj izgled. A šta Čeril misli o botoksu i ženama nakon tridesete otkrijte na ovom linku.

Merjem Uzeli (29), glumica koja se proslavila kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", čeka bebu, a otac deteta je njen verenik Džan Ataš (47). Više detalja saznajte OVDE.

Supermodel El Mekfirson (49) bliži se ulasku u šestu deceniju života, ali i dalje uspeva da oduševi javnost svojim izgledom, a da joj nadimak "Telo" i dalje pristaje dokazala je na nedavno održanom snimanju na Barbadosu, gde je pozirala u kupaćem kostimu. Fotografije sa snimanja možete pogledati OVDE.

Kćerka Donalda Trampa u 32. godini postaće mama po drugi put! Lepa Ivanka Tramp pokazala je trudnički stomak, a fotografiju možete pogledati OVDE.

"Hobit: Pustošenje Smauga", dolazi u bioskope u decembru, a produkcijska kuća Vorner Broders, objavila je prvi trejler za ovaj film koji možete pogleadti OVDE.

Kanadska manekenka Lejla Gobadi (24) izjavila je za "Star magazin" da je reper Kanje Vest (36) varao svoju trudnu devojku Kim Kardašijan (32), nakon što se se upoznali u jednoj od njenih emisija. Više detalja možete saznati OVDE. Uprkos tračevima, Kim Kardašijan i Kanje Vest planiraju venčanje, a detalje o planovimaima za venčanje možete pročitati OVDE.

Ako želite da otkrijete kako Hajdi Klum i sa 40 godina izgleda savršeno, kliknite na sledeći link.

Bijonse obožava i rado promoviše svoje obline, pa ne sumnjamo da će se jako naljutiti kada shvati šta je Roberto Kavali napravio od njenog tela u najnovijoj kampanji. Fotografiju možete pogledati OVDE.

Nakon što su u nekoliko navrata viđeni zajedno u javnosti, sada je i potvrđeno da su Džejson Sigel i Bojana Novaković u vezi. Australijska glumica srpskog porekla i zvezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" zajedno su nekoliko nedelja, prenose strani mediji. A više o tome možete pročitati OVDE.

Deniz Ričards (42) je otkrila da su ona i njen bivši suprug Čarli Šin uspeli da reše svoje nesuglasice i da su sada u sjajnim odnosima. Ona je izjavila da je za to "zaslužan" raspad njegovog braka sa Bruk Miler. Njenu izjavu možete pročitati na OVOM linku.

Hali Beri saznala pol deteta koje treba da dobije sa francuskim glumcem Olivijem Martinezom. Ukoliko želite da szanate šta nosi Hali Beri, kliknite OVDE.

Ukoliko želte da saznate zašto se pevač Bili Rej Sajrus i njegove supruge Tiš razvode nakon 19 godina braka, kliknite OVDE.

Sandra Bulok pokazala je da i u 48. godini može da se pohvali zanosnom figurom. Glumica je u Londonu promovisala svoj novi film, "The Heat", a fotografije sa crvenog tepiha možete pogledati OVDE.

Iako su svi hteli da iskopiraju njenu frizuru, koji je imala dok je glumila u Rejčel u seriji "Prijatelji", Dženifer Aniston kaže da bi se ona radije menjala sa vojvotkinjom od Kembridža kad je kosa u pitanju.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Džerard Batler, ponovo je singl. On je raskinuo vezu sa rumunskom manekenkom Madalinom Ganeom, koja je počela prošlog maja. Više o tome pročitajte OVDE.

Dženifer Lopez (43) dobiće još jedno značajno priznanje za svoj glumački rad, a ukoliko vas zanima o čemu se radit kliknite na sledeći link.

Britanska pevačica Adel i glumci serije "Crna Guja" Rovan Etkinson i Toni Robinson neke su od ličnosti iz javnog života, dobitnici ovogodišnjih priznanja, koja se svake godine dodeljuju povodom rođendana kraljice Elizabete II. Koju titulu je dobila pevačica, pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin