Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 26/05/2013

0

Čuveni engleski sastav "Depeche Mode" održao je svoj dugoočekivani prvi koncert u Beogradu, na Ušću, pred oko 20.000 ljudi iz zemlje i inostranstva. Ukoliko želite da vidite kako je bilo, kliknite OVDE.

Glumica Nikol Kidman nije skrivala svoju ljubav prema suprugu Kitu Urbanu, s kojim je razmenjivala nežnosti na crvenom tepihu na 66. Filmskom festivalu u Kanu. Fotografiju sa crvenog tepiha možete pogledati OVDE.

Džesika Bil doputovala je u Kan kao podrška suprugu Džastinu Timberlejku na svetskoj premijeri filma "Inside Llewyn Davis" u Kanu. Ona je na kraju bila glavna atrakcija crvenog tepiha zahvaljujući zapanjujućoj haljini.

Američka pevačica Tejlor Svift osvojila je 8 Bilbord nagrada.

Vinona Rajder (41) nedavno se našla na meti glasina da je za mladalački izgled njenog lica zaslušna estetska hirurgija, ali je poznata glumica demantovala da se podvrgla bilo kakvoj estetskoj operaciji, te da je ponosna na svoje bore. A šta je Vinona izjavila u intervjuu sa znajte OVDE.

Poznati par Džesika Alba i Keš Voren proslavili su petu godišnjicu svog braka. Fotografije možete pogledati OVDE.

Holivudska glumica Anđelina Džoli igraće svoju majku, glumicu Maršelin Bertrand koja je 2007. umrla od raka, u filmu koji će producirati kompanija "Plan B" čiji je vlasnik partner Džolijeve, Bred Pit. Više pročitajte na sledećem linku.

Kijanu Rivs iznenadio je svojim izgledom na Filmskom festivalu u Kanu. A kako glumac sada izgleda, pogledajte OVDE.

Helen Miren ispunila je poslednju želju dečaku na samrti, a ukoliko vas zanima cela priča kliknite na sledeći link.

Premijerno prikazan poslednji deo urnebesne komedije "Hangover III". Fotografije sa premijere možete pogledati OVDE.

Holivudski zavodnik i otac šestoro dece, Bred Pit (49), dao je prvi intervju za magazin "Esquire" nakon što je njegova verenica Anđelina Džoli (37) saopštila javnosti prošle nedelje da je uradila dvostruku mastektomiju (odstranjivanje dojki). A šta je otkrio Bred u intervjuu, saznajte OVDE.

Kejt Mos, Bridžet Hol, Kristen Zang, Helena Kristensen, Amber Valeta, Žizel Bundšen, Erin Herterton, Eva Hercigova, Bar Refaeli... samo su neke od manekenki koje su 'pale' na čari Leonarda Di Kaprija. Iak, mlađana manekenka u jednom od najpoželjnijih neženja na svetu nije videla ništa posebno pa ga je odbila. A o kome se to radi, saznajte OVDE.

Starleta Kim Kardašijan (32) koja će za oko dva meseca postati majka, još jednom nam je pokazala svoje obline u bikiniju.

Glumac Zak Galifianakis, koji je poznat po svojim ulogama u raznim komedijama, a najpoznatiji po "Mamurluku", na premijeru trećeg nastavka filma došao je u pratnji 87-godišnje starice Mimi! Priču o njihovom prijateljstvu možete pročitati OVDE.

Robert Patinson iselio se iz svoje vile u Los Anđelesu u kojoj je živio s devojkom Kristen Stjuart, a razlog njihovog raskida otkrijte OVDE.

Šeron Stoun plenila je poglede na crvenom tepihu na premijeri filma "Behind The Candelabra" u sklopu Filmskog festivala u Kanu. Pogledajte OVDE fotografije sa premijere i recite nam kako se vama čini Šeron.

Irina Šajk ponovo je zablistala i svojim besprekornim izgledom sve ostavila bez daha. Ovoga puta, verenica fudbalera Kristijana Ronalda pojavila se na crvenom tepihu u Kanu u veoma seksi izdanju.

Eva Longorija u sredu je imala jedan od najsrećnijih dana u svom životu jer zvanično dobila diplomu mastera od Univerziteta države Kalifornija. Fotografije sa ceremonije možete pogledati na sledećem linku.

Rijaliti zvezda i sestra Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan Odom izgubila je čak 11 kilograma! Kloi je otkrila kako je dovela svoju liniju skoro do savršenstva.Više o tome pročitajte OVDE.

Ukoliko vas zanima ko su najmoćnije žene na svetu po Forbsovoj listi, kliknite OVDE.

Adrijana Lima, jedna od najuspešnijih svetskih top-modela, nedavno je snimila set fotografija na ostrvu Sent Bart, na Malim Antilima, u atraktivnim kupaćim kostimima za kuću "Victoria`s Secrets", čije je zaštitno lice godinama.

Otkriven pol bebe Kim Kardašijan, a ukoliko i vas zanima kliknite OVDE.

Glumica Amanda Bajns provela je noć u pritvoru nakon što je uhapšena zbog posedovanja marihuane.

Jedan čovek, koji je želeo da ostane anoniman, platio je 1,5 miliona dolara da sa poznatim glumcem Leonardom DiKapriom otputuje u svemir. Ukoliko želite da saznate o čemu je reč, kliknite na sledeći link.

Džej Zi priprema raskošnu žurku u Monaku za svoju suprugu Bijonse. A koji je povod za žurku, otkrijte OVDE.

Merjem Uzerli prekinula je snimanje "Sulejmana Veličanstvenog" zbog zdravstvenih problema. Ukoliko želite da saznate šta je sa popularnom Hurem, pročitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti