Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 07/07/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Džesika Simpson rodila je dečaka, kome su ona i njen verenik dali ime Ejs Nut Džonson

Zanosna pevačica Nikol Šerzinger i vozač bolida Formule 1, Luis Hamilton, koji su počeli da se zabavljaju 2007. godine, nakon uspona i padova svoje veze, sada su je i okončali. Ukoliko vas zanima razlog njihovog raskida, kliknite OVDE.

Čuveni britanski sastav “Džamirokvaj” održao je spektakularan nastup u Beogradskoj areni. Fotografije sa koncerta možete pogledati OVDE.

Naomi Kempbel možda ima 43 godine ali deluje bar upola mlađe, što je i demonstrirala na reviji modne kuće "Versaće" u okviru Nedelje visoke mode u Parizu koju je otvorila u crnom providnom bodiju ogrnuta džemperom. Fotografije sa revije možete pogledati OVDE.

Pevačica Dženifer Lopez morala je da se izvini nakon učešća na poluprivatnom koncertu u Turkmenistanu povodom rođendana predsednika Gurbangulija Berdimuhamedova, diktatora koji se brutalno obračunava sa političkim protivnicima.

Popularna nemačka glumica turskog porekla Merjem Uzerli, koja je stekla popularnost igrajući Hurem u hit telenoveli “Sulejman Veličanstveni”, vraća se uskoro u svet sapunica. Više o tome pročitajte OVDE.

Nikol Kidman novo je zaštitno lice moodnog brenda "Jimmy Choo" u kampanji za novu kolekciju za jesen/zimu 2013. godine. Više fotografija pogledajte na sledećem linku.

Bivša supruga pevača Erosa Ramacotija, model i voditeljka Mišel Hunciker, uživa na plažama Majamija u društvu dečka Tomasa Trusardija. Fotogafije atraktivne trudnice pogledajte OVDE.

Nakon što je lepa Merjem Uzerli zbog zdravstvenih problema napustila snimanje čuvene serije "Sulejman Veličanstveni", a umesto nje ulogu sultanije Hurem odmah dobila Vahide Gordum, mediji ne prestaju da istražuju o životu ove turske glumice. Više o ovome pročitajte OVDE.

Džej Zi je otkrio neke zanimljive detalje o svom odnosu prema roditeljstvu, a više o tome pročitajte OVDE.

Sandra Bulok ostavila je svojim izgledom prisutne bez daha, dok je pozirala na premijeri svog poslednjeg filma "The Heat", održanoj u Event Cinemas danas u Sidneju, Australija. U kratkoj haljinici, koja je otkrivala njene izvajane noge, Sandra je plenila pažnju.

Pevačica Rijana nije propustila Chanel reviju danas na Nedelji mode u Parizu, a za ovu priliku odabrala je neobičan autfit.

Tom Kruz želi ponovo da uspostavi dobar odnos sa bivšom suprugom Kejti Holms, te joj je napisao i iskreno pismo, prenose strani mediji. Ukoliko želite da pročitate više o ovome, kliknite na sledeći link.

Oskarovac Al Paćino na početku karijere počeo je da konzumira alkohol zbog osećaja da neće moći da se suoči s prevelikim stresom koji dolazi u paketu sa slavom i uspehom. Njegovu izjavu, možee pročitati OVDE.

Iako se mesecima pričalo kako Bijonse ne podnosi Kim Kardašijan, čini se da su njih dve sad vrlo bliske. Više o tome pročitajte OVDE.

Dve godine posle udaje za budućeg kralja, Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, na vrhuncu je popularnosti i čak preti da zaseni majku svog supruga - princezu Dajanu. A koji je razlog ove popularnosti, saznajte OVDE.

Gotovo 10 godina nakon što je njen intimni snimak procureo u javnost, Paris Hilton i dalje tvrdi da nikad nije želela da se to desi, prenosi časopis "The Mirror". Ukoliko želite da saznate šta je Paris izjavila u intervjuu za ovaj časopis, kliknite OVDE.

Američki glumac Nil Patrik Haris, poznat iz serije "Kako sam upoznao vašu mamu", konačno će stupiti u brak sa svojim partnerom Dejvidom Burtkom, sa kojim je u vezi sedam godina i ima dvoje dece.

Holivudski glumac Tom Henks dobio je svoje drugo unuče.

Američka glumica Keri Vašington (36) udala se za igrača američkog fudbala Namdija Asomugu na tajnoj ceremoniji održanoj 24. juna u gradu Hejliju u Ajdahu, saznaje E! News. Više o tome pročitajte OVDE.

Posle skoro deset godina odsustva, slavna Sofija Loren odlučila je da se ponovo pojavi na velikom ekranu. A koja će biti povratnička uloga, otkrijte OVDE.

Pogledajte OVDE Madoninu novu kontroverznom fotografijom kojom je još jednom šokirala javnost.

Frontmen benda "Aerosmith" Stiven Tajler rekao je da će ove jeseni morati da ode na operaciju kolena, kao i da sledeće godine počinje rad na solo albumu. Više o tome pročitajte OVDE.

Nakon dve sezone provedene kao članice žirija u popularnom talent šouu "The Voice", Džesi Džej (25) odlučila je da se neće pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija. Razlog napuštanja takmičenja možete pročitati OVDE.

Otkriveni su detalji iz testamenta slavnog glumca Džejms Gandolfini. Više o tome saznajte OVDE.

Pre tri meseca pojavile su se glasine da je Eva Longorija (38) u vezi sa preduzetnikom iz Majamija Ernestom Argueljom (34). A šta Eva kaže o novoj vezi, saznajte na sledećem linku.

Kejti Peri i Džon Majer glasine o pomirenju potvrdili zajedničkom fotografijom koju možete pogledati OVDE.

Bredli Kuper i njegova devojka Suki Voterhaus posmatrali su juče polufinalni meč na Vimbldonu između Endija Mareja i Jeržija Janoviča. Fotografije zaljubljenog para pogledajte OVDE.

Bijonse je proslavila Dan nezavisnosti sa porodicom. Ukoliko želite da pogledate porodične fotografije, kliknite OVDE.

Šakira ovih dana ima razloga za slavlje. Ukoliko vas zanima koji je razlog, kliknite OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin