Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 25/08/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Starleta Kejti Prajs donela je na svet zdravog dečaka po imenu Džet Rivijera, osam nedelja pre termina. Više detalja možete pročitati OVDE.

Teri Hačer otkrila je dugo skrivanu istinu o "Očajnim domaćicama", a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Ako vas zanima ko je nova devojka Džastina Bibera kliknite OVDE.

Ukoliko želite da znate kako se princ Vilijam snalazi u ulozi oca, kliknite na sledeći link.

Kraljica popa nedavno je proslavila 55. rođendan. Fotografije sa Madoninog rođendana možete pogledati OVDE.

Seksepilna Hajdi Klum podelila je sa fanovima fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Iako je navikla da je po izlasku na binu dočekaju ovacije i aplauzi, Bijonse je na nastupu na "V" festivalu u Engleskoj po izlasku na scenu publika uputila zvižduke i uzvike nezadovoljstva, a razlog ove neprijatne situacije otkrijte OVDE.

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan je ponovo trudna.

Bivša Dizni zvezda, glumac Li Tompson Jang izvršio je samoubistvo, potvrdio je njegov menadžer. Više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Merjem Uzerli izašla je iz bolnice, gde je provela poslednja dva i po meseca, lečeći se od depresije. Po izlasku iz bolnice, glumicu su sačekali novi problemi o kojima možete pročitati OVDE.

Bijonse je sve aktivnija na društvenim mrežama, a osim što je ova humanitarka UNICEFa promovisala svetski Dan humanitarca, dodatnim privatnim fotografijama, koje možete pogledati OVDE, opet je oduševila svoje fanove.

Novi film Harisona Forda "Paranoja" zaradio je "samo" 3,5 miliona dolara u prvih sedam dana prikazivanja pa je i zvanično postao najgori film koji je ovaj glumac snimio.

Klupko se odmotava! Novi navodi o smrti princeze Dajane, koja je poginula 31. avgusta u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu izazvali su veliku pažnju javnosti širom sveta. Nove detalje o smrti princeze Dajane možete videti OVDE.

Pevačica Lejdi Gaga, koja je nedavno izdala pesmu i spot "Applause", kao prvi singl sa njenog novog albuma "Artpop", nije više u prijateljskim odnosima sa svojim, nekada, najboljim prijateljem, blogerom Perezom Hiltonom. Više detalja o tome možete pročitati na OVOM linku.

Muzički producent Sajmon Kauel potvrdio je da Loren Silvermen nosi njegovo dete.

Napokon je došao trenutak koji su svi fanovi Kim Kardašijan i Kanjea Vesta dugo čekali - lice malene Nort Vest uskoro će biti otkriveno!

Pogledajte OVDE kako Nikol Šerzinger vežba jogu na plaži.

Glumac poznat po ulozi Emeta Kalena u vampirskom serijalu "Sumrak", Kelan Lac, sada se okrenuo modi i u Las Vegasu je predstavio svoju kolekciju za proleće 2014. "Abbot+Main".

Televizijska zvezda Ventovort Miler (41) objavio je da je homoseksualac.

Natali Portman neće glumiti u predstojećoj filmskoj verziji slavne Šekspirove drame "Magbet", kako je prvobitno najavljeno. Ukoliko vas zanima ko je zamenio tridesetogodišnju glumicu, kliknite na sledeći link.

Keli Klarkson, koja uskoro treba da izgovori sudbonosno "da" svom vereniku Brendonu Blekstoku, izjavila je da je promenila prvobitne planove za svoje venčanje, te da će, umesto velike svadbene proslave, imati malo, intimno venčanje.

Merjem Uzerli, glumica koja tumači lik Hurem iz popularne serije "Sulejman Veličanstveni" prošetala je stomačić i time potvrdila pisanja medija da je trudna. Fotografiju trudne Merjem možete pogledati OVDE.

Dženifer Lopez našla se na meti progonitelja.

Viktorija Bekam postala je jedno od najvećih imena u Holivudu zahvaljujući svojim kolekcijama koje su osvojile svet mode. Ako želite da saznate koji su budući planovi bivše članice grupe "Spice Girls", kliknite na OVAJ link.

Ukoliko vas zanima ko će u filmu "Čovek od čelika" igrati čuvenog Betmena - kliknite ovde.

Dženifer Lav Hjuit ponosno je pokazala novu frizuru i trudnički stomačić na jednom događaju u Njujorku, a fotografiju možete pogledati OVDE.

Milioner Fransoa Anri Pino je za svoju ženu Salmu Hajek i kćerku Valentinu zahtevao raskošni smeštaj i jače obezbeđenje za vreme njihovog boravka u Beogradu. A šta je još tražio Salmin suprug, pročitajte na OVOM linku.

Bred Pit i Anđelina Džoli u završnoj su fazi planiranja svog venčanja, koje će navodno biti održano u Los Anđelesu u narednih nekoliko nedelja. Ako vas zanima ko će poznatom paru kumovati na venčanju - otkrijte ovde.

Jedna od najpopularnijih starleta Kim Kardašijan i njen partner Kanje Vest objavili su fotografiju kćerke Nort Vest koju možete pogledati na OVOM linku.

Eva Longorija ponovo je singl.

Nikol Kidman izjavila je u intervjuu koji je dala jednom australijskom portalu da nikada nije bila srećnija, te da sada živi kvalitetnijim životom nego ranije. Glumica kaže da je za sve to zaslužan njen suprug Kit Urban, za kojeg se udala 2006. godine, nakon razvoda od Toma Kruza

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti