Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 18/08/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Popularni glumac Met Dejmon u jednom intervjuu je otkrio da nije više dobar prijatelj sa predsednikom SAD Barakom Obamom. Koji je razlog prestanka njihovog druženja, otkrijte OVDE.

Glumica Dženifer Lorens izjavila je da je, odrastajući u Kentakiju, uvek znala da će jednoga dana biti poznata.

Američki nekadašnji model Tajra Benks je u čuvenoj emisiji "America's Next Top Model" pričala o svojoj borbi sa kilažom i rekla kako joj se nije dopadalo kako je izgledala kada je bila premršava. Njenu izjavu možete pročitati OVDE.

Kako stvari stoje, slavna britanska pevačica Adel debitovaće u novom špijunskom trileru, kog režira Metju Von, najpoznatiji po ostvarenju "X-Men: First Class". A sa kim će se Adel pojaviti na velikom platnu, otkrijte na OVOM linku.

Šeril Kol je izjavila da se uplaši kada ujutru vidi svoje lice u ogledalu. Više o tome pročitajte na sledećem linku.

Džordž Lukas (69) i Melodi Hobson (44) postali su roditelji.

Ako vas zanima kako popularna Viktorija Bekam odlazi kod sina na roditeljski, kliknite OVDE.

Kris Džener odgovorila je predsedniku Baraku Obami zbog kritika na račun Kim Kardašijan. Više o tome pročitajte OVDE.

Kristen Stjuart vratila se u školu posle deset godina.

Popularni akcioni glumac Brus Vilis je kazao kako su mu potpuno dosadile njegove uloge u ovom žanru. Kakvi su dalje planovi Brusa Vilisa, pročitajte OVDE.

Ešton Kučer otkrio malo poznatu tajnu o sebi koju možete pročitati OVDE.

Dženifer Aniston je već preko glave nagađanja da je trudna, pa je glumica u intervjuu za jedan australijski radio, poručila kako se samo malo ugojila.

Kejti Peri i Rijana u javnosti se nisu pojavile zajedno čitavih godinu dana, a mediji su spekulisali kako su njihovi odnosi izuzetno loši, otkako je pevačica sa Barbadosa odlučila da se vrati bivšem dečku, Krisu Braunu Međutim, stvari su se promenile, a više o tome možete pročitati OVDE.

Lepi anđeo brenda Victoria's Secret, manekenka Ducen Kros, objavila je na Instagramu fotografije na kojima se vidi koliko uživa u odmoru na bazenu. Fotografije možete pogledati na OVOM linku.

Kim Kardašijan i Kanje Vest dobili su ćerku pre dva meseca, ali malu Nort Vest još niko osim njihovih prijatelja i porodica nije video. Reper je isplanirao njen debi, a više o tome možete pročitati OVDE.

Pogledajte OVDE kako je bilo na koncertu Robija Vilijamsa u Zagrebu.

A kako se princ Vilijam snalazi u ulozi oca, pročitajte OVDE.

Lejdi Gaga otvoreno je progovorila o problemima sa narkoticima i poremećajem u ishrani koje je imala u mladosti.

Pogledajte OVDE kako je bilo na premijeri filma "Elizijum" u Los Anđelesu.

Glumica Gvinet Paltrou je pokazala svoju zavidno izvajanu figuru, dok se slikala u dvorištu kuće njene prijateljice, Stele Mekartni.

Kim Kardašijan konačno se pojavila u javnosti, po prvi put otkako je pre dva meseca rodila kćerkicu Nort.

Glumica Lisa Robin Keli, koja je najpoznatija po ulozi u seriji "Vesele sedamdesete", preminula je u sredu u jednom rehabilitacionom centru u Kaliforniji u 43. godini. Više o tome pročitajte OVDE.

Iako je u petoj deceniji života, glumica Šeron Stoun i dalje zrači seksipilnom i harizmom, koji ne poseduje svako.

Opra Vinfri iznenadila je publiku tokom gostovanja u emisiji kod Džimija Kimela u sredu uveče, kada je jednom gledaocu poklonila automobil.

Itan Houk (42) izjavio je da je njegov brak sa Umom Turman bio greška. Više o tome pročitajte na OVOM linku.

Amber Herd privlači pažnju medija od kada je stupila na bioskopsko platno svojim zanosnim izgledom, smelim izjavama i činjenicom da je devojka Džonija Depa. U nedavnom intervjuu za časopis "Elle", glumica je još jednom javno pričala o svojoj biseksualnosti, ali i o činjenici da voli da glumi moćne žene.

Porodica Kardašijan brine se da njihovoj popularnosti polako ali sigurno dolazi kraj.

Desetine hiljada fanova legendarnog Elvisa Prislija iz celog sveta okupilo se na godišnjem hodočašću u Grejslendu kako bi odali poštu ikoni rokenrola bdenjem sa svećama povodom 36-godišnjice njegove smrti.

Doktorka Anđeline Džoli otkrila sve tajne operacije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti