Marko Rokvić: Ljubav kao pokretač

Marko Rokvić: Ljubav kao pokretač

Autor: | 14/07/2013

0


Mladi pevač Marko Rokvić veoma je zadovoljan što je njegov singl "Neću prestati da pijem“, koji je nedavno objavio, publika odlično prihvatila i s mnogo entuzijazma polako priprema materijal za svoj prvi CD, koji planira da objavi na proleće sledeće godine. Veliku podršku pružaju mu članovi porodice, otac Marinko, majka Slavica i stariji brat Nikola. Osim njih, mnogo mu znači što njegova devojka Sara, studentkinja Filološkog fakulteta, sa kojom je u vezi dve i po godine, razume njegove ambicije i podržava ga u želji da bude uspešan u muzici.
- Veoma sam zadovoljan kako je publika prihvatila moju novu pesmu. Reč je o numeri koja osvaja na prvo slušanje, čim sam je čuo, odmah mi se svidela. Inače, imao sam u planu da na jesen objavim svoj prvi kompakt disk, ali pošto je moj brat Nikola odlučio da u to vreme objavi novi album, rešio sam da promenim planove, pa ću nove pesme predstaviti publici na proleće naredne godine, a sada radim na novom materijalu - počinje priču za "Hello!" Marko.
- Otac i brat me često savetuju u vezi s poslom jer imaju više iskustva od mene.U pevanju mi je tata od početka davao korisne savete, dok sam brata Nikolu gotovo uvek pratio na nastupima i snimanjima, pa sam imao prilike da i od njega učim zanat - iskren je Marko koji je veoma privržen svojoj porodici.
- Svi u porodici smo upućeni jedni na druge, živim sa roditeljima i volim da provodim vreme sa njima. I moja devojka Sara ima odličan odnos sa svim članovima moje porodice i međusobno se vole i poštuju.
Talentovani pevač u devojci Sari pronašao je sve što očekuje od partnerke, a iako je u nju bio zaljubljen od srednjoškolskih dana, trebalo je da prođe mnogo vremena da bi osvojio njeno srce.
- Sara i ja smo zajedno išli u Srednju turističku školu na Novom Beogradu. Prvo nismo bili u istom odeljenju, ali sam je ja primetio još prvih dana u školskom dvorištu i odmah mi se dopala. Kasnije sam promenio smer i došao u njen razred, a na moju veliku sreću smestili su me u klupu ispred nje. Međutim, u tom periodu bili smo samo dobri drugovi i nije mi uspevalo da je osvojim, iako sam želeo - iskren je najmlađi član porodice Rokvić koji je pun reči hvale za svoju izabranicu.
- Kada smo završili školu, nismo bili često u kontaktu, ali posle pet godina sreli smo se na rođendanu kod zajedničke drugarice i ubrzo smo počeli da se zabavljamo. Ona je uvek bila drugačija od drugih devojaka, što me je osvojilo. Trebalo je da se potrudim da je pridobijem. Inače, jako je pametna devojka, već je apsolvent na Filološkom fakultetu i uskoro će diplomirati.
Zaljubljeni par najviše voli kada može negde da otputuju i uskoro odlazi u Budvu na letovanje.
- Nama je uvek lepo kada smo zajedno. Provodimo vreme kao i svi mladi, a kada nam se ukaže prilika, volimo da negde otputujemo. Često idemo na Zlatibor, leti u Crnu Goru, a nedavno smo bili i kod moje sestre koja živi u Barseloni - otkriva Marko koji sa Sarom ima ozbiljne planove.
- Već smo počeli da razmišljamo o zajedničkom životu, što će se sigurno desiti u budućnosti, ali za sada nemamo konkretne planove.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti