Filip Panajotović: Pogrešio sam, učiniću sve da vratim Staniju

Filip Panajotović: Pogrešio sam, učiniću sve da vratim Staniju

04/12/2013

0


Iako su šanse za pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića veoma male, maneken je otvorio dušu i objasnio kako se pokajao za sve loše što je uradio i doneo odluku da će se boriti svim snagama da vrati starletu u svoj zagrljaj. Naime, Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt.
- Ja sam ishitreno reagovao i ružno je sve ovo ispalo. Mnogo mi je žao zbog svega i izvinjavam se devojci sa kojom sam proveo ovoliko vremena i što sam postupio klinački. Neću da pričam šta ću sada uraditi, ali ću se svakako boriti za nas. Znam da sam pogrešio i pokušaću da sve to ispravim. Želim da je vratim - izjavio je on.
- Bio sam nezadovoljan nekim svojim stvarima i zapostavio sam je, ali sam sve to sredio i stao na noge. I sada hoću da sa nama bude sve kao što je bilo i pre. Nedostaje mi i ne mogu bez nje - kaže maneken, koji ne poriče da je nekoliko sati čekao ispred Stanijinog stana u Novom Sadu, ali se straleta nije pojavila.
- To je privatno, zbog nečeg drugog - odgovorio je Filip na pitanje kako se osećao kada mu bivša devojka nije otvorila vrata.
Podsećanja radi, Filip i Stanija su svoju ljubavnu priču započeli u rijalitiju "Farma", a pre starletinog puta u Ameriku su raskinuli, da bi se po njenom povratku u Srbiju ponovo pomirili. Iako su planirali da ne pričaju o poslednjem raskidu, Panajotović je u petak na Televiziji "Pink" javno priznao da je prekinuo svoju vezu sa starletom, a sada je i objasnio razloge za raskid.
- Staniju poštujem i sve najlepše mislim o njoj, ali jednostavno, putevi su nam se razilazili i ovom momentu je zaista najbolje što smo raskinuli. Voli ona mene i dalje. Kada smo razgovarali, oboje smo rekli da ne možemo više. Mnogo je teško, ogroman pritisak... Nisam navikao baš da joj titram, da trčkaram, mislio sam da će to da se promeni, ali nije išlo. Ja sam počeo da bivam kakav zaista jesam i to je bio razlog za sukob. Ne znam kako bi bilo da nisam bio u toj vezi, ali me to i ne interesuje, jer sam bio zaljubljen i sve sam radio srcem, mnogo sam voleo tu devojku i hteo sam sve sa njom. Zaista se ne kajem ni zbog čega - pričao je između ostalog Panajotović, koji je očigledno shvatio da i dalje voli Staniju, te će se sada boriti za njihovo pomirenje.
Filip je čak pre mesec dana istetovirao Stanijino ime na ruci kako bi pokazao koliko voli svoju, sada već bivšu, devojku.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti