Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Uživaju u ljubavi nakon izlaska sa "Farme"

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Uživaju u ljubavi nakon izlaska sa "Farme"

Autor: | 11/07/2013

0

Stanija Dobrojević je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem koja je slikana van Farme. Starleta je na Tviter postavila sliku na kojoj sedi manekenu u krilo, želeći, verovatno, da pokaže da će njihova veza potrajati i u stvarnom svetu.
Stanija i Filip su se upoznali na imanju u Lisoviću, a već posle desetak dana su se između njih pojavile simpatije, a zatim i ljubav. Njih dvoje su se tokom 110 dana voleli, svađali, mirili, plakali, a posle završetka rijalitija njih dvoje su odlučili, kako su i rekli, da svoju vezu nastave i u spoljnom svetu.
U utorak je Filip gostovao u emisiji "Narod pita", a Stanija je bila iza kamera kako bi ga bodrila. Nakon završetka emisije su se fotografisali i starleta je prvu zajedničku fotografiju u spoljnom svetu objavila putem društvene mreže Tvitera. U istoj emisiji, Filip je otkrio da je Stanija održala obećanje dato na Farmi da će voditi ljubav čim napuste imanje.
- Ja ću samo reći vredelo je čekati. Stvarno previše poštujem Staniju i nisam želeo da to bude na Farmi pred kamerama - rekao je Filip.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti