Stanija Dobrojević: Povratak iz Amerike kao poklon za rođendan dečku Filipu Panajotoviću

Stanija Dobrojević: Povratak iz Amerike kao poklon za rođendan dečku Filipu Panajotoviću

Autor: | 21/10/2013

0


Starleta Stanija Dobrojević ponovo je u zagrljaju svog dragog. Nakon što je sletela na aerodrom Nikola Tesla gde je sačekao Filip Panajotović, a što je Scandal! prvi objavio, uputili su se u Rumu kod starletine porodice. Tamo su proslavili i manekenov rođendan.
Krilatica "daleko od očiju, daleko od srca" u slučaju Stanije i Filipa nije istinita. Od kada se starleta vratila iz Amerike u Srbiju, ne odvaja se od svog dečka, koga uskoro planira da, u Ameriku, povede sa sobom.
Nakon što je Panajotović sačekao na aerodromu, odmah su se uputili kod Stanijine majke i brata u Rumu, gde su proslavili i njegov rođendan. Starleta je sa svojim virtuelnim prijateljima na Tviteru podelila trenutke sreće.
- Stigla u Srbiju. Uživam sa svojim dečkom i prelepo smo proslavili njegov rođendan - napisala je Stanija a ubrzo nakon toga i okačila fotografiju iznad koje je napisala - "nedeljno popodne u Rumi."
Dobrojevićeva je u Srbiju došla kako bi, kako je rekla, uzela svoju diplomu Ekonomskog fakulteta iz Novog Sada koji je nedavno završila, i kako bi odvela sa sobom Filipa.
Iako su ranije najavljivali zajednički život i biznis u srpskoj prestonici, od toga, za sada, ništa neće biti. Maneken i starleta bi, prema našim saznanjima, trebali da, već početkom novembra otputuju za Ameriku i da tamo ostanu minimum šest meseci.

Autor: Life Content
izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin