Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Beba stiže za mesec dana

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Beba stiže za mesec dana

Autor: | 15/11/2013

0

Ognjen i Danijela Amidžić pakuju stvari za porodilište, gde će se lepa manekenka poroditi 15. decembra. Voditelj kaže da je ponosan na ženu, koja je čak uspela da radi i na svojoj prvoj knjizi.
- Danijela se porađa 15. ili 16. decembra, sve smo već isplanirali. Ona trudnoću podnosi baš hrabro, svaka joj čast! Na njoj se i ne vidi da je trudna dok joj ne priđeš, tek onda se nazire da ima stomak. Svaka čast ženama! Ja ne mogu psihički da zamislim šta je to u stvari. Danijela ujedno i piše. Ona i doktor Filgud su udružili snage i rade na knjizi o trudnoći, odnosno kako da žene zdravo iznesu trudnoću i izbore se sa svima što ona donosi - kaže Ognjen za "Blic".
Voditelj kaže da još nisu odabrali ime za bebu.
- Već smo ranije saznali da čekamo dečaka, ali ime još nismo izabrali. Dogovor je da Danijela odluči, meni je dovoljno i samo saznanje da ću uskoro postati tata, ne mogu da dočekam.
Amidžić je pripremio i novi koncept emisije "Ami Dži šou". Ubuduće, gledaćemo ga na planini, a na leto emisija će se snimati u prikolici.
- Novu sezonu snimamo u planini. Pa ko bude hteo da dođe kod mene, moraće to da uradi kolima. Na leto putujemo prikolicom svuda po Srbiji. Prelazićemo dosadašnju granicu - kaže voditelj.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti