Danijela Dimitrovska Amidžić: Još ne planiram drugo dete

Danijela Dimitrovska Amidžić: Još ne planiram drugo dete

08/06/2014

0

Danijela Dimitrovska i Doktor Filgud predstavili su zajedničko izdanje "Drugo stanje". Zanimljiva knjižica napravljena u formi stripa govori o ishrani i vežbama koje žene mogu da primenjuju tokom trudnoće.
- Knjiga je moja i Filgudova ideja. Godinama vežbam uz njegove savete. Kad sam ostala trudna, saopštila sam mu da neću moći da treniram, a on mi je rekao da nema potrebe da prestajem s fizičkom aktivnošću i da ćemo vežbe samo modifikovati - kaže Danijela i dodaje:
- Saveti u stripu odnose se na sve pripadnice lepšeg pola, ne samo na manekenke, za koje se smatra da najviše vode računa o kilaži. Trudnice koje su u mogućnosti i kojima je doktor to odobrio mogu vrlo lako da ih primene. Posebno lepo je urađen kuvar.
Supruga voditelja Ognjena Amidžića ističe da se njena ishrana tokom devet meseci drugog stanja nije previše promenila i da je unosila samo meso koje sadrži više gvožđa.
- U trudnoći sam se ugojila čak 16 kilograma, a normalno je nekih tri manje. Samo vežbanje mi je pomoglo da se oslobodim stresa.
Top-model je 29. novembra prošle godine na svet donela sina Matiju.
- I danas mogu da zaplačem kad se setim tog trenutka. Najvažnije mi je bilo da profesor Ljubić, koji me je porodio, kaže da je beba živa i zdrava. Život s bebom je mom braku sa Ognjenom dao potpuno drugo dimenziju.
Ipak, Danijela ne razmišlja o drugoj prinovi.
- Ne bih da komentarišem Ognjenovu izjavu da želi petoro dece jer su one često šaljivog karaktera. Ima vremena. O nekim novim poduhvatima na tom polju razmišljaćemo za nekoliko godina - zaključuje Dimitrovska.
Matija je, kako kaže naša proslavljena manekenka, slika i prilika svog oca Ognjena.
- Liči na tatu. To pitanje se više i ne postavlja. Ima samo moje oči - otkrila je Dimitrovska.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još