Danijela Dimitrovska Amidžić: Sin liči na Ognjena, sada imam dvojicu idealnih muškaraca

Danijela Dimitrovska Amidžić: Sin liči na Ognjena, sada imam dvojicu idealnih muškaraca

Autor: | 13/03/2014

0

Danijela Dimitrovska Amidžić planira da se vrati na posao, samo tri meseca nakon porođaja. U brigu o malom Matiji uključen je i tata Ognjen Amidžić koji menja pelene, hrani bebu i uspavljuje je. Podrška koju dobija od supruga, prvenstveno pomoć oko bebe, znači joj mnogo jer može da nastavi da se bavi poslom koji voli.
- Ja nisam završila svoju karijeru, samo sam je nakratko prekinula zbog trudnoće i rođenja deteta. Nastaviću tamo gde sam stala vrlo brzo i imam u planu velike stvari i mnoštvo ciljeva, ali ne volim unapred da govorim o planovima - rekla je Danijela.
Ona i Ognjen imaju pomoć dadilja i baka, ali kako sama kaže, njih dvoje najviše vole da sve oko malog rade sami.
- Bukvalno smo ravnopravno podelili obaveze. Ognjen kao i ja menja pelene, hrani bebu, uspavljuje je i budi se noću zbog nje - ispričala je Danijela, opisujući sina kao očevu kopiju.
Samo nekoliko dana posle rođenja sina počeli su da ga izvode napolje, i sad im je to svakodnevna praksa. Naslednik već pokazuje i svoj karakter.
- Bebac je fenomenalan, hiperaktivan je i isti Ognjen, što ja obožavam jer sad imam dvojicu idealnih muškaraca. Baš se radujem kad uočim kod Matije Ognjenove lepe osobine kojima me je na kraju krajeva i osvojio. Pametnica je i vrlo je napredan, pa često kažu da izgleda znatno starije. Presrećna sam, te reči najbolje opisuju moje trenutno stanje - rekla je manekenka.
Danijela ne pamti kada je poslednji put sebe častila komadom garderobe.
- Ništa ne primećujem za sebe, kupujem samo sinu - zaključuje Danijela, konstatujući da se plaši da od sina ne napravi maminu mazu.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti