Severina Vučković i Milan Popović sa sinom doputovali u Srbiju

Severina Vučković i Milan Popović sa sinom doputovali u Srbiju

Autor: | 04/04/2012

0

Zbog velikog interesovanja hrvatskih medija za njen porođaj i rođenje sina Aleksandra, popularna pevačica Severina Vučković pre nedelju dana doputovala je u Srbiju. Pevačicin verenik Milan Popović doleteo je privatnim avionom iz Moskve po svoju dragu, sa kojom je potom doputovao u Beograd. Njihovom nasledniku, koji je rođen krajem februara, ovo je bio prvi let avionom. Odmah po dolasku u Beograd Seve i Milan su se smestili u dupleksu u centru prestonice u kojem je na gotovo celom spratu smeštena i botanička bašta.
Novopečeni roditelji iskoristili su lepo vreme za različite izlete van grada. Milan i Seve povremeno će odlaziti u vršačku Vilu Breg koju je srpski “kralj bakra” nedavno kupio, ali i na salaš u blizini Novog Sada, koji će im biti baza, kako bi mogli da kontrolišu završne radove.
- Aleksandar je jako mirna beba i liči na majku, a Seve uživa u majčinstvu - tvrdi izvor blizak poznatom paru.
Inače, Seve je angažovala ličnog trenera, koji joj je pomogao da se vrati u top formu i skine par kilograma viška koji su joj ostali posle porođaja. Pevačica će u Beogradu ostati četiri nedelje, a to vreme iskoristiće i da snimi nove pesme.

Izvor: Scandal

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti