Severina Vučković: Beba je najlepši božićni poklon

Severina Vučković: Beba je najlepši božićni poklon

Autor: | 04/12/2011

0

Splitska pevačica Severina Vučković snimila je editorijal za novi broj hrvatskog magazina "Gloria Glam" i otkrila zašto su joj ove godine praznici toliko posebni. Iako je u sedmom mesecu trudnoće i njen stomak se prilično zaokružio, pevačica je uživala na snimanju, a posebno je raduje uspeh pesme "Grad bez ljudi".
- "Bred Pit" je trka na sto metara, a "Grad bez ljudi" maraton, to su dve različite discipline. Ali, na albumu će biti još lepih stvari - najavila je buduća majka u kratkom videointervjuu, koji je dala za vreme snimanja editorijala.
Takođe je otkrila da će joj doček 2012. godine biti zaista poseban jer prvi put neće raditi.
- Nakon dvadeset godina dočekaću Novu godinu ne radeći. I znam da će mi ovo biti jedan od najlepših dočeka, jer ću biti u Splitu i već sam kupila nove ukrase, roze, ljubičaste i srebrne. Moj bor biće prekrasan, baš kao devojčica - kazala je Severina u videointervjuu za "Gloriju".
Naravno, na dočeku će uz nju biti i verenik Milan Popović, s kojim i očekuje svoje prvo dete. Na pitanje koji je najlepši božićni dar koji je ikada dobila, pevačica se samo nasmejala, pogledala svoj stomak i rekla:
- Ovo će mi biti najlepši božićni dar koji sam ikada primila.

Izvor: Gloria.com.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti