Pola sata sa... Marija Karan

Pola sata sa... Marija Karan

Autor: | 11/01/2012

0

Glumica Marija Karan već na početku karijere skrenula je pažnju na sebe naslovnim ulogama u filmovima „Kad porastem, biću Kengur“ i „Jesen stiže, dunjo moja“. Želevši da stekne nova znanja i iskustva, talentovana umetnica je pre nekoliko godina otišla u London, a potom i Los Anđeles gde je imala priliku da sarađuje sa velikim filmskim zvezdama kao što su Entoni Hopkins i Žan-Klod van Dam. Na njenu lepotu i šarm ni holivudska publika nije ostala ravnodušna, pa se ove godine našla na listi deset najlepših dama po izboru publike najposećenijeg filmskog sajta „Imdb“. Posle višegodišnje pauze,  domaća televizijska publika Mariju može ponovo da gleda u hit seriji „Nepobedivo srce“.
Imate li prilike da pratite seriju „Nepobedivo srce“ i jeste li zadovoljni vašom ulogom?
- Ulogom i ekipom sa kojom sam radila na seriji „Nepobedivo srce“ veoma sam zadovoljna.Velika je stvar raditi sa kolegama i rediteljem kao što je Zdravko Šotra. Kad god sam u mogućnosti, subotom posle drugog „Dnevnikapogledam seriju.Imala sam malu tremu pre nego što je emitovana, plašila sam se kako će sve izgledati, da li će sve biti na svom mestu, kako će publika reagovati, ali kao što vidite sve je u najboljem redu.
Kakve su reakcije publike?
- Publika je zaista lepo reagovala, još se utisci slažu, jer se serija emituje, videćemo šta će biti na kraju. Znače mi pozitivni komentari rodbine i prijatelja, jer znam da su uvek iskreni prema meni.
Jeste li se tokom rada na seriji sa nekim od kolega sprijateljili?
- Sa sestrom iz serije Draganom Mićalović najčešće se viđam. Nemam mnogo vremena i nisam često tu, ali kad mi to obaveze dozvoljavaju, rado se nađem i sa ostalim kolegama. Talenat i energija najmlađih članova ekipe zaista su osvežili ovu seriju, mislim da to i publika prepoznaje. Dobro je podsetiti se pravih ljudskih vrednosti, a i lepo je snimati u svom gradu i na domaćem terenu.
Kako planirate da provedete Novu godinu?
- Novogodišnje praznike uvek provodim sa prijateljima i porodicom u porodičnoj atmosferi, uz puno ljubavi i sreće.
Po čemu ćete pamtiti 2011?
- Po projektima koji su bili u žiži interesovanja, po prijateljstvima i divnim ljudima koji me okružuju i podržavaju u ovome što radim.
Imate li običaj da pred Novu godinu podvlačite crtu i postavljate ciljeve?
- Da, dobro je kada se napišu svoje misli, želje i odluke na papir, to svima preporučujem. Mislim da će jedan od mojih ciljeva biti da se više posvetim sebi i najbližima.
Hoćete li uskoro snimati nešto novo za inostrano tržište?
- O tome ćemo kada bude pilike, znate i sami da mi ne možemo o novim projektima da pričamo, nadamo se da razumete.
Provodite li  Božić uvek u krugu porodice?
- Da sada nikada nisam propustila da Božić provedem sa porodicom. Od svih praznika najviše se njemu radujem i baš zato volim da ga provedem u krugu porodice.
Kakve vrste izlazaka volite?
- Ako ste u dobrom društvu, bilo gde da odete lepo ćete se provesti. Volim dobru muziku i da igram.
Volite li putovanja i da li uskoro planirate da odete negde na odmor?
- Vratila sam se u decembru sa puta.Putovanja me ispunjavaju i volim da napunim baterije na taj način. Planiram da praznike provedem sa porodicom i da svi odemo zajedno na nama omiljeno mesto.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin