Severina objavila spot za pesmu "Grad bez ljudi" (Video)

Severina objavila spot za pesmu "Grad bez ljudi" (Video)

Autor: | 20/12/2011

0

"Grad bez ljudi", Severinin drugi hit singl s nadolazećeg albuma, za koji su muziku i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović doživeo je svoju video premijeru. Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je danas u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina, te stranici www.severina.tv odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavatelje, na kojoj najavljuje da će se naći najbolji spotovi iz njene karijere te brojna druga iznenađenja.

Pesma koja je za tri nedelje na Jutjubu preslušana rekordnih 3 miliona puta tako je dobila svoju ekranizaciju. Severina i njena emocija okosnica su spota u koji su se savršeno uklopile kreacije hrvatskih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža.

Severina je protekle nedelje opisala spot:

- Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti