Severina opet ruši sve rekorde

Severina opet ruši sve rekorde

Autor: | 04/06/2012

0

Hrvatska pevačica Severina Vučković se, nastupom u finalu „Survivora“, vratila se na scenu i to svakako se može reći - u velikom stilu. Premijernim izvođenjem pesme „ Italiana“, proverenog autorskog dvojca Filipa Miletića i Miloša Roganovića postigla je nezapamćen uspeh na ovim prostorima.
Naime, pesmu je u nepuna 24 sata na internet servisu „Jutjub“ pregledalo preko pola miliona ljudi, a broj pregleda iz sata u sat se ubrzano povećava! Pesma je time nadmašila i prethodna dva Severinina hit singla „Bred Pit“ i „Grad bez ljudi“, čijim je premijerama Severina već ranije postavila rekorde na ovim prostorima.
Ovu impresivnu brojku komentirala je Severina putem Facebook FanPage stranice.
- Vau, neverovatno. Ovo je za mene veliki, veliki uspeh! Ovo je velika brojka i za izvođače svetske slave. Zahvaljujem se svim mojim vernim fanovima i svima kojima se pesma sviđa. Ja je obožavam! Već su me pitali kako da nauče da plešu koreografiju uz „Italianu“ ?! Uskoro ćemo objaviti video sa plesnim koracima, tako da će ovo leto svi znati da plešu Italianu. Koreografiju je napravila sjajna Ivona Brnelić - napisala je Seve na svojoj fan stranici.

Foto: Viktor Drago

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin