Marija Karan: Nisam se promenila

Marija Karan: Nisam se promenila

Autor: | 21/12/2011

0

Atraktivna glumica Marija Karan odavno gradi glumačku karijeru u Americi, a sarađivala je s velikim zvezdama kao što su Entoni Hopkins i Žan-Klod van Dam. Ipak, ona priznaje da najviše uživa kada snima u Srbiji.
- Boravila sam u mnogim zemljama i na neki način postala sam građanin sveta. Ne osećam se loše ni kada sam u inostranstvu, ali nema ničeg lepšeg od povratka kući. Ovde mi je najprijatnije - rekla je Marija za „Blic“.
Uprkos izvanrednom uspehu koji je postigla, ona tvrdi da se nije mnogo promenila u odnosu na dane kada njeno ime nije bilo poznato van granica naše zemlje.
- Nisam se mnogo promenila u odnosu na početak karijere. Moj unutrašnji osećaj i instinkt koji imam u sebi i dalje su prisutni. Ostala sam dosledna sebi i mislim da je upravo to izgradilo moj imidž - objasnila je glumica.
Marija trenutno koristi slobodno vreme kako bi se viđala s ljudima koji joj znače, ali i da bi razmatrala buduće poslovne ponude. Nagovestila je da će se u 2012. godini posvetiti i domaćim projektima. Do tada, srpska publika je može gledati u ulozi simpatične učiteljice Slavke u seriji „Nepobedivo srce“ Zdravka Šotre.
Na pitanje gde će proslaviti Novu godinu, Marija Karan zagonetno je odgovorila:
- Ne znam još... Ustvari znam, ali to je tajna.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin