Marija Karan: Ljubav je uvek motiv više

Marija Karan: Ljubav je uvek motiv više

Autor: | 04/02/2012

0

Glumica Marija Karan (29) posle uspešno započete karijere na ovdašnjim prostorima, otisnula se u Ameriku. Prošle godine, iako je u filmu “Obred” imala sporednu ulogu, nije ostala neprimećena. Naprotiv, na premijeri ovog ostvarenja zasenila je mnoge glumce. I dok domaće tabloide uglavnom zanima s kim je ova lepa i atraktivna glumica u vezi, Marija sa nestrpljenjem iščekuju svoju novu holivudsku premijeru. U pitanju je film “0ružje” u kome igra glavnu ulogu pored Žan Kloda van Dama.
Na pitanje koja je njena sadašnja adresa, te koliko vremena provodi u Beogradu a koliko u Americi, Marija kaže:
- Moja adresa je cela planeta. U zavisnosti od obaveza malo sam kod kuće u Beogradu, a onda to vreme iskoristim i skoknem i dalje od njega. Ista situacija je i sa Amerikom, malo u Los Anđelesu, Njujorku, kao i Londonu – to je grad koji, posle Beograda, najviše volim.
Komentarišući koliko je zadovoljna onim što je postigla na profesionalnom planu tokom dosadašnjih boravaka u Americi Marija zaključuje:
- Sreću i zadovoljstvo uvek pre svega tražim u sebi. Kad se ja osećam dobro mislim da je to znak da dosta uspešno živim život. Holivud sam doživela u pravom smislu te reči što kroz posao, druženja, prijatelje i uvek sam se tamo osećam jako dobro.
O svojim planovima i očekivanjima “preko bare” kada je glumački poziv u pitanju lepa glumica kaže:
- Kao i dosad, o projektima koji su u planu ne mogu da pričam, uživam u lepoti neizvesnosti i iščekivanja. Sa čitaocima mogu da podelim da će biti veoma zanimljivo i uzbudljivo, a uskoro će bi vesti i za javnost.
Na konstataciju da se stalno priča o njenoj ljubavi sa čovekom sa ovdašnjih prostora i pitanje koliko ta veza može uticati na profesionalne ambicije koje su vezane za Ameriku Marija odgovara:
- Ljubav uvek utiče na život svih nas, ali ljubav je tu da vas ojača i dodatno motiviše, a ne da sputava vaše želje.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin