Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Svadbena zvona

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Svadbena zvona

24/08/2011

0

Posle vrtoglave strasti i ljubavi koja se za kratko vreme rasplamsala među njima, omiljena muza najpoznatijih svetskih modnih dizajnera Danijela Dimitrovska i šarmanti voditelj i autor emisije „AmiDži šou“ Ognjen Amidžić posle više od jedne godine zabavljanja su se verili. Kao i sve u njihovoj vezi i ova odluka bila je iznenadna. Mada su još od prvog zajedničkog trenutka shvatili da su savršeni spoj, Danijela i Ognjen su tvrdili da je za bračne formalnosti još rano. Ipak, romantičan trenutak i očaranost duhovitog voditelja zavodljivom manekenom naveli su ga da svoju dragu vereničkim prstenom veže za sebe. Čin prosidbe desio se pre njihovog odlaska na letovanje u Tursku, gde njih dvoje i dalje uživaju. Iznenađena originalnim postupkom svog dečka, sa velikim osmehom na licu Dimitrovska je prihvatila prsten i ponudu svog partnera.
- Istina je da smo se verili. Međutim, naša zajednička odluka je da još ne govorimo o detaljima naše privatnosti, niti o daljim planovima. Uživamo u lepoti hotela „Adam i Eva“ u Turskoj - kratko su za magazin „Hello!“ prokomentarisali Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić.
Za veridbu ovog popularnog para znala je samo nekolicina njihovih najbližih prijatelja i članova familije. Članovi porodice jednog od omiljenih lica televizije „Pink“ bili su prezadovoljni Ognjenovom odlukom, dok su Danijelini roditelji, koji žive u Požarevcu, sa istim žarom prihvatili srećnu vest. Bili su prijatno iznenađeni kada je voditelj zatražio ruku njihove kćerke. Još od početka zabavljanja, njima se Ognjen veoma dopao.
- Pre nego što sam ga upoznala Ognjen mi je bio simpatičan kao voditelj. Moja porodica kod kuće u Požarevcu ga je stalno gledala, i njima je takođe bio simpatičan. Čim smo počeli da se zabavljamo, odmah sam im sve rekla, posle čega su usledili informativni razgovori. Na Ognjenovu sreću, dopao im se - šaljivo je u poslednjem intrevjuu za magazin „Hello!“ rekla Danijela Dimitrovska.
Iako je Amidžiću jedna od želja bila da se sa lepom manekenkom oženi u Las Vegasu, poštujući Danijelinu želju, njih dvoje venčaće se u maju sledeće godine u Beogradu, kada će prirediti glamuroznu svadbu. Venčaće se prema tradicionalnim običajima, a mladoženja će po svoju voljenu morati da ide u Požarevac.
- Meni je venčanje u Las Vegasu odličan fazon, ali Danijela želi drugačije venčanje - nedavno je izjavio popularni voditelj. Na njegove reči nadovezala se poznata manekenka:
- Ne želim da se tako udam prvi put. Može takvo venčanje posle pravog, u smislu obnove bračnih zaveta, za pet godina i slično. Želim da tom činu prisustvuju moja porodica i dragi prijatelji i da ponesem venčanicu koju ja izaberem - ispričala je Danijela.
Budući da se popularni par verio iznenada, njih dvoje nisu još odlučili ko će im biti svedok na venčanju, odnosno još nikoga nisu pitali. Sudeći po trenutnim odnosima, Danijeli će kuma biti jedan od njenih drugarica iz detinjstva, dok će Ognjen najverovatnije za svog kuma izabrati muzičara i producenta Marka Kona, sa kojim se poslednjih godina intenzivno druži i sarađuje. Njih dvojica u naselju Voždovac imaju studio u kome zajedno rade na različitim muzičkim projektima.
Može se reći da će još jedna veza sa naše javne scene doživeti srećan epilog. Spojio ih je posao, jer je Danijela pre godinu dana gostovala kod Ognjena u emisiji, kada ga je i upoznala, a potom njihov privatni odnos prerastao je u kvalitetnu i čvrstu emotivnu priču. Samo posle nekoliko meseci zabavljanja Ognjen je izjavio da je Dimitrovska sasvim sigurno žena njegovog života i da se od nje nada samo najboljem. Sled događaja dokazao je da je popularni voditelj bio u pravu.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti