Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: U 2012. priželjkujemo prinovu

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: U 2012. priželjkujemo prinovu

Autor: | 31/12/2011

0

Jedna od najlepših manekenki Danijela Dimitrovska i šarmantni voditelj Ognjen Amidžić žele čitaocima sreću i zdravlje u 2012. godini, dok će jedno drugom želje šapnuti na uvo kad sat otkuca ponoć koja deli godine.
- Previše je intimno da vam kažem šta ću poželeti Ognjenu. Nešto ću mu šapnuti, a glasno ću mu poželeti zdravlje i sreću - rekla je Danijela, a na pitanje da li će mu podariti Amidžića juniora u toku naredne godine, stidljivo je odgovorila:
- Možda.
Zaštitno lice brojnih kampanja i odnedavno glumica sebi želi jednako uspešnu poslovnu godinu i priznaje da željno iščekuje venčanje sa Ognjenom.
- Sve neuspehe brzo zaboravim, a uspeha je bilo više. Ne žalim se na 2011. ni na kom polju, jer mi je podarila uspešnu poslovnu i godinu punu ljubavi. Jedva čekam naše venčanje. Od 2012. želim da nam pokloni lep početak skladnog bračnog života - istakla je Danijela.
Ognjen otkriva da u 2012. želi da Danijela bude manje stroga prema njemu, a njoj da manje leti avionom. Godini za nama voditelj zamera samo neke sitnice i poslovnu neizvesnost koju mu je povremeno donosila.
- Bilo je momenata kada sam mislio da ću imati više sreće, ali ne radi se o nekim ključnim da bih im pridavao preveliki značaj. Ovo je za Pink bila najturbulentnija poslovna godina, ali su se, na sreću, stvari prilično normalizovale i polako se vraćamo u normalni tok - kaže Ognjen i napominje da u ovom periodu ne svodi račune kao većina sveta.
- Ne vezujem planove za kalendarsku godinu i ne svodim račune 31. decembra. Kalkulišem usput, bez gledanja u kalendar i ne postavljam sebi dugoročne ciljeve - rekao je voditelj.
Dok Ognjen svadbu zamišlja kao dobru žurku za najdraže osobe, Danijela očekuje bajkovito venčanje.
- Možda ću zvučati sebično, ali sve ide ka tome da moje venčanje bude onakvo kako sam ga zamišljala još kao devojčica - zadovoljno je rekla Danijela, a Ognjen je zaključio da je spreman da ispuni sve snove svoje drage i da u maju organizuje svadbu kakvu ona želi:
- Nismo precizirali detalje, a maj smo zacrtali. Za datum ćemo još videti, jer to zavisi prvenstveno od Danijelinih poslovnih obaveza.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još