Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Rešena misterija vereničkog prstena

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Rešena misterija vereničkog prstena

Autor: | 18/10/2011

0

Emotivna saga svetski poznate manekenke poreklom iz Požarevca Danijele Dimitrovske i voditelja najgledanijeg zabavnog programa kod nas Ognjena Amidžića nedavno je dobila najromantičniji epilog. Iako su zbog prirode posla kojim se bave živeli i radili u miljama udaljenim gradovima, ona u Njujorku, a on u Beogradu, posle godinu i po dana zabavljanja, njihova ljubav je opstala i postala zrelija i intenzivnija. Budući da su jedno u drugome brzo prepoznali svoju idealnu polovinu, odlučili su da svoj odnos unaprede i da ga krunišu veridbom. Toj odluci najviše su se obradovali članovi porodice i prijatelji popularnog para.
Miljenica najpoznatijih svetskih kreatora - Armanija, Valentina, Galijana - koja se nedavno oprobala i pred filmskim kamerama, i šarmantni autor i voditelj programa “AmiDž šou”, do sada nisu pričali o detaljima svoje veridbe koja se desila krajnje spontano. Svega nekoliko minuta pošto je svoju voljenu upitao da sa njim provede ostatak života i dobio potvrdan odgovor, poznati voditelj televizije “Pink” na svom “Fejsbuk” profilu objavio je status da je veren. Taj gest pokrenuo je bujicu znatiželjnih pitanja novinara koji su želeli da saznaju sve detalje njihove novonastale ljubavne situacije. Dugonoga lepotica, koja je imala priliku da hoda rame uz rame sa Adrijanom Limom i Hajdi Klum, i popularni Amidžić potvrdili su ovu vest za medije, ali su što se tiče ostalih detalja ostali nemi. Nisu želeli da otkriju tačno vreme i mesto gde je obavljen taj romantični čin. U celoj priči ništa ne bi bilo čudno da je na ruci zavodljive manekenke zablistao verenički prsten, ali njega nije bilo. Rešenje ove misteriozne priče, koja je danima punila novinske stupce, prelepa brineta, koja se istakla u reklamnoj kampanji sa Vinseton Kaselom, i voditelj najgledanijeg šou-programa otkrivaju za magazin “Hello!”.
- Od početka naše veze znali smo da smo ušli u jednu vrlo ozbiljnu ljubavnu priču koja nam je oboma prijala. Daljina nam nije predstavljala problem, emocije su bile obostarne i intenzivne, tako da smo ubrzo znali u kom smeru će se razvijati naš odnos. Najiskrenije smo pričali o svemu, bili smo krajnje otvoreni, te je i sam čin veridbe nekako došao krajnje spontano - na početku razgovora za magazine “Hello!” započinju priču Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić.
Kako i gde je ipak obavljen taj romantični čin?
Ognjen: Danijelu sam zaprosio u našem stanu u Beogradu, pre odlaska u Tursku na letovanje. Pre toga nisam razmišljao o tome, mada smo nas dvoje od početka veze razgovarali i negde u dubini duše priželjkivali veridbu, ali i korak dalje - svadbu. Veče je počelo kao i svako drugo i sasvim spontanono se nametnula priča o nama, našem odnosu, emocijama i slično. Radilo se o trenutku, pravom trenutku naše bliskosti kada sam ja poželeo da se verim sa Danijelom. Mada, sve je to bio epilog naše priče koja je trajala mesecima.
Danijela: Zaista je bilo tako, iskoristili smo trenutak i zajedno odlučili da bi to upravo tada trebalo da se desi.
Ognjen: I bili smo srećni. Razmišljao sam da zaprosim Danijelu u Turskoj, ali sam ipak odlučio da je bolje u Beogradu, to mi je delovalo kao sigurnija varijanta.
Jeste li strepeli da bi Danijelin odgovor možda bio negativan?
Ognjen: Bio sam siguran u sebe.
Danijela: A ne, znao je on. Ne rizikuje taj, on uvek ide na sigurno
Dakle, nije bilo klečanja na kolenima i nekih romantičnih gestova?
Danijela: Ne, sve se spontano odigralo, nije ličilo ni na kakvu bajku.
Budući da je sve bilo tako neplanirano, koga ste prvo obavestili?
Danijela: Svoje roditelje, koji su bili presrećni. Moj otac je bio malo u šoku, ali se kasnije pribrao i sa radošću prihvatio vest.
Ognjene, da li ste od Danijelinog oca zvanično zatražili ruku njegove kćerke?
Ognjen: Ne na klasičan način, ali na tu temu smo pre veridbe on i ja razgovarali.
Veridbu ste proslavili u intimnom porodičnom krugu u jednom restoranu u Požarevcu?
Danijela: Tako je, za najbliže članove porodice upriličili smo ručak.

Piše: Jelena Popović

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti