Ognjen Amidžić: Danijela i ja smo spremni za decu

Ognjen Amidžić: Danijela i ja smo spremni za decu

Autor: | 15/06/2012

0

Nedavno venčani, voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska, želeli bi da što pre postanu roditelji. Osim toga, velika želja im je da medeni mesec, koji će biti u zimskom periodu, provedu na Mediteranu.
- Roditeljstvo se ne planira. To su neke stvari koje se dese same od sebe. Voleli bismo da imamo decu. Nije važno da li je dečak ili devojčica. I meni i njoj je svejedno - kaže za “Blic” Ognjen Amidžić.
Danijela i on su pre braka bili u vezi dve godine, a na pitanje šta se promenilo u njihovom zajedničkom životu, poznati voditelj kaže im je podjednako dobro bilo tada i sada, kada su venčani.
- Mi ne osećamo neku veću promenu. Nastavljamo život onako kako smo i pre živeli. A svadbi smo se radovali. Sve je od početka bila velika uživancija! Ispoštovali smo neke profesionalne dogovore, te nakon svadbe nismo davali nikakve izjave, sve do sada.
U prvom intervjuu posle venčanja za “Blic” Amidžić kaže da će na medeni mesec ići tek na zimu.
- Medeni mesec ostavljamo za zimski period. Ići ćemo u neke toplije krajeve, na Mediteran. Imamo puno posla, pre odlaska u Ameriku moramo da završimo mnogo stvari. Beograd je naša baza. Shodno poslovima ćemo putovati. Idemo u Ameriku, ali kada tačno, ne znam, sve zavisi od posla. Ono što jedva čekamo je taj odmor. Najverovatnije ćemo ići u Majami na leto, a zimu ćemo da provedemo na suncu - otkriva voditelj Televizije “Pink”.
On navodi da mu je život sa Danijelom upravo kao na plaži obasjanom suncem.
- Danijela i ja se slažemo oko svega. Ja sam doduše malo neuredan, kao i svaki muškarac, ali to je jedino što se tiče muško-ženskih “neslaganja”. Sve nam je savršeno.
Svadba ovog poznatog para napunila je naslovne stranice medija, ali neretko se dešava da Ognjen završi na naslovnicama upravo zbog emisije “AmiDži šou”.
- Emisija sada ima malo drugačiji koncept. Pripremamo skečeve, puno radimo da bismo bili najbolji. Ovo je lagana zabava, u vreme kada se emituju lejt najt emisije. Do sada mi je najteži sagovornik bio Željko Mitrović. Razmišljao sam da ako budemo previše dobri u emisiji, izgledaće kao šlihtanje, a opet, ako uđemo u polemiku, izgledaće kao da smo se tako dogovorili unapred. Bilo mi je teško da nađem taj balans, a da ljudi dobiju potrebne informacije - kaže poznati voditelj, kome su omiljeni gosti bili Bata Živojinović, Marko Pantelić, Emina Jahović i Jelena Karleuša.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti