Lepa Brena: Koncert u Areni za rođendan

Lepa Brena: Koncert u Areni za rođendan

Autor: | 18/08/2011

0


Na svoj 51. rođendan, 20. oktobra, najveća jugoslovenska folk zvezda Lepa Brena održaće dugoočekivani koncert u „Beogradskoj areni“, koji organizuje „Melos estrada“. Ovaj spektakl biće kruna u tri decenije dugoj karijeri pevačice, prepoznatljive po velikom broju hitova i veseloj atmosferi na koncertima.
Mada u Beogradu nije pevala više od 20 godina, kraljica bugarskog stadiona „Vasil Levski“ (na koji se 1990. spustila helikopterom pred sto hiljada ljudi), obećava noć za pamćenje za svoj rođendan. Problem joj, pomalo, zadaje set-lista, jer Brena ima čak 16 albuma. Poslednji, „Začarani krug“ u prodaji se pojavio krajem jula, a sa njega su se već izdvojili hitovi „Metak sa posvetom“ i „Zrno bibera“. Povodom jubileja 30 godina rada, Brena će do kraja godine objaviti i monografiju kao i dokumentarni film o svojoj karijeri. Na pitanje šta joj je za tih 30 godina bilo najlepše, folk diva je odgovorila:
- Najlepše je druženje sa publikom. Ljudi pamte emociju koju delimo na koncertu. Divno je i to što su došle nove generacije koje se nisu ni rodile kada sam pevala neke od najvećih hitova, ali koje osećaju poruku i energiju. Muzika nas je, za razliku od politike, uvek spajala.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još