Lepa Brena zakazala drugi koncert u Areni

Lepa Brena zakazala drugi koncert u Areni

Autor: | 13/10/2011

0

Folk diva Lepa Brena odlučila je da pored koncerta koji je već zakazan za 20. oktobra u Beogradskoj areni održi još jedan dan kasnije. Veliko interesovanje i Brenin rođendan samo su neki od povoda zbog čega je tim Lepe Brene odlučio da zakaže još jedan nastup.
- Drugi koncert je zakazan i svi koji vole Lepu Brenu će moći da dođu na njen koncert i 21. oktobra - rekla je PR Lepe Brene, Ivana Đorđević za "Novosti".
- Veliko interesovanje je učinilo svoje, pa smo došli na ideju da svi njeni fanovi koji bi voleli da prisustvuju Berninom rođendan imaju prilike za to i 21.oktobra. Prvi koncert neće biti ništa bitniji od drugog i Brena će dati sve od sebe da njeni obožavavaoci uživaju oba dana. Da se razumemo nije u pitanju repriza koncerta već još jedan poklon publici od Lepe Brene.
Inače, povodom koncerta zakazanog za 20. oktobar Lepa Brena je odlučila da pokloni svima koji su rođeni istog dana ulaznice za ovaj spektakl! Svi rođeni 20. oktobra dobiće po dve poklon ulaznice koji se na blagajni Arene pojave sa ličnom kartom, kako bi sa svojom najdražom osobom, Brenom i još 20.000 veselih i raspevanih gostiju, proslavili rođendan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin