Severina objavljuje digitalni kompilacijski album

Severina objavljuje digitalni kompilacijski album

Autor: | 12/07/2012

0

Samo pet meseci posle porođaja Severina Vučković se vraća koncertnim angažmanima. Kako bi se zahvalila i razveselila svoju vernu publiku, odlučila je da održi nekoliko koncerata po Jadranskoj obali. Nakon desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima, prvi veliki koncert održaće 27. jula u Vodnjanu.

Ovo će ujedno biti i prvi koncert na kojem će Severina po prvi puta sa svojim live bendom na najvećoj pozornici u Istri uživo izvesti svoja dva velika hita – “Grad bez ljudi” i trenutno najveći hit na ovim prostorima – “Italiana”, koji "trese" sve klubove i etere radijskih stanica, a za svega mesec dana na Jutjubu preslušan je preko 9 miliona puta.

Zbog velike popularnosti “Italiane” Severina je odlučila da snimi videospot u kojem će učestvovati njeni obožavaoci. Određeni kadrovi već su snimljeni u Zagrebu.

Dok obožavaoci iščekuju novi videospot u režiji Darka Drinovca, Severina je odlučila da obraduje publiku kompilacijskim albumom “Severina – Top10, izabrao SeveFanClub”. U proteklih mesec dana obožavaoci su birali omiljene pesme iz Severinine karijere, a album će po prvi puta na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po veoma popularnoj ceni.

Osim deset pesama koje su odabrali putem Severinine službene Fejsbuk stranice, Severina na albumu poklanja i pesmu “Italiana”.

Foto: Mare Milin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti