Ana Bekuta: Ti koji osuđuju Milutina i mene rade sve isto, samo iza paravana

Ana Bekuta: Ti koji osuđuju Milutina i mene rade sve isto, samo iza paravana

Autor: | 16/10/2017

0

Pevačica Ana Bekuta već šest godina uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, koji je bar na papiru još uvek oženjen. U iskrenom intervjuu, Ana je govorila o ovoj nezabranjenoj ali zabranjenoj ljubavi.

Da li je ljubav između Mrke i vas zaista toliko jaka? Svašta se pisalo.

- To je ono što krasi našu vezu, ta podrška od početka. Njegova, stao je iza mene, kao što sam ja iza njega. Ali opet kada muškarac stane ispred žene, to je mnogo jače i vrednije, bar je to moj utisak. U životu mi je nedostajala takva osoba, figura, muškarac koji je stao uz našu ljubav. Bez obzira na Scile i Haribde koje smo prošli, a naša veza je prošla sve najgore stvari. Milutin i ja smo doslovno prošli golgotu. Za šest godina smo prošli osudu ljubavi, maliciozna komentarisanja. Ti koji nas osuđuju rade sve isto, samo iza paravana. Nepojmljivo mi je. On je čvrsto stao iza te ljubavi, hvala mu na tome do neba.

Foto Dejan Milićević

 

Stalno radite, kada stižete da se spremite za čak dva koncerta koja ste najavili da ćete održati?

- Nedeljno radim otprilike tri koncerta i to mi u potpunosti prija. Naravno da za Sava centar moram posebno da se pripremim i to mi uopšte ne ide toliko teško, jer je sa mnom dobar tim koji učestvuje u kompletnoj organizaciji. Prati me euforija koju sa posla prenosim na ova dva koncerta i to je jako bitno. U treningu sam, što više pevam, sve je bolje. Isto kao kada trenirate, što više radite vežbe, telo vam sve lepše izgleda. Nema umora, naspavam se osam sati i to mi je dovoljno da napunim baterije.

Nikada niste otkrili da li ste na sopstvenoj koži osetili da vas koleginice gaze?

- Da, uvek je toga bilo. To je normalno. To nije u mom poslu, već u svim profesijama. Potpuno je legalno sredstvo i oružje. Ali ako se ne obazirete i ne upoređujete s drugima, a pre svega toga imate cilj ka kome težite, mislim da nikakva spoticanja ne mogu da vas uzdrmaju ili pomere maršrutu vašeg puta. Naprotiv, mislim da samo daju injekciju više da još brže, bolje, jače stremite ka svom uspehu.

foto Miša Obradović

 

Kada ste se razočarali u posao?

- Nije se dešavalo. Posao je taj koji je mene uvek radovao, nikada me nije razočarao. Nije bilo teških momenata u mojoj karijeri. Uvek mi se vratilo onoliko koliko sam davala. Ako bih mogla da sumiram ili napravim neku kratku crtu ispod dosadanjše karijere, sve je bilo u redu. Nije bilo mnogo bure.

Da li ste od onih porodica u kojima je nedeljom obavezan ručak kada se porodica okupi?

- Naravno, i to je obavezno. Ukoliko se desi da imam neke obaveze tog dana ili da se vraćam sa nastupa, pomerimo malo, ali svi moramo nedeljom da se okupimo i budemo na ručku - rekla je Ana za magazin "Blic puls".

hellomagazin.rs hello/arhiva

Slične Vesti

Pročitajte još