Retka prilika u kojoj su zajedno: Vojvotkinje Kejt i Megan na zajedničkoj dužnosti

Retka prilika u kojoj su zajedno: Vojvotkinje Kejt i Megan na zajedničkoj dužnosti

Autor: | 05/03/2019

0

Već duže vreme se nagađa da vojvotkinje Kejt i Megan nisu u dobrim odnosima, a glasine su se pojačale kada su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa rešili da se odsele.

Supruge prinčeva su se svim silama trudile da pokažu da među njima nema netrplejivosti, a čak se umešala i Sara Ferguson, bivša supruga princa Endrjua i majka princeza Judžinije i Beatris.

- Žene stalno pokušavaju da posvađaju, upoređuju ih na način koji me podseća na onaj na koji su prikazivali Dajanu i mene kao suparnice, što nijedna od nas nije osećala. Ljudi se osećaju slobodnima da napišu na internetu nešto što uživo nikada ne bi, a to podstiče druge da se pridruže - napisala je Fergi nedavno u otvorenom pismu za magazin Hello! .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by royals.of.england (@royals.of.england) on Mar 5, 2019 at 6:52am PST

Zato su sve oči bile uprte u vovjotkinje kada se cela kraljevska porodica pojavila na ceremoniji koja je organizovana u čast princa Čarlsa na Bakingemskoj palati.

Vojvotkinja Megan došla je držeći pod ruku svog supruga Harija, u haljini boje zlata sa urezanim cvetnim dezenom. Sa druge strana na bezbednoj udaljenosti nalazila se vojvotkinja Kejt koja je ponela haljinu midi dužine.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti