Prelepe vesti stižu iz Los Anđelesa: Megan Markl je trudna!

Prelepe vesti stižu iz Los Anđelesa: Megan Markl je trudna!

Autor: | 21/09/2020

0

Megan Markl trudna je po drugi put, a na svet stižu dve devojčice!

Od jutros svetski mediji bruje o lepim vestima koje stižu iz Kalifornije. Naime, ako je verovati pisanju američkog tabloida „Globe“, princ Hari (36) i Megan Markl (39) ponovo će se ostvariti u ulozi roditelja. Lekari su konstatovali da presrećna mama nosi ne jednu, već dve bebe, obe ženskog pola.

- Hari je za rođendan dobio najbolji poklon. Megan mu je rekla da je trudna i da čekaju dve devojčice. Čekala je „pravo vreme“, ali kada su potpisali ugovor s Netflixom i kupili novu kuću, shvatila je da mu konačno mora reći prelepe vesti, jer će stomak ubrzo početi da se nazire. Megan polako iza sebe ostavlja četvrti mesec trudnoće ‒ rekao je izvor blizak supružnicima za ovaj tabloid.

‒ Hari je bio van sebe i nije mogao da sakrije uzbuđenje.

Pročitajte: Majka zaštitnica - Megan Markl kreće u rat protiv medija

Megan Markl trudna, Arči postaje stariji brat

Megan Markl je oduševljena što će se ponovo ostvariti u ulozi majke, a nije ni sanjala da će istovremeno na svet doneti dve bebe. Maleni Arči tako postati stariji brat, koji će se sigurno zaštitnički ophoditi prema sestrama. Vojvotkinja od Saseksa oduvek je maštala da ima ćerku, a sada će joj život doneti dve. Ona i princ Hari odavno su smislili imena ukoliko dobiju devojčice, Doria Dajana po njihovim majkama, to jest budućim bakama.

‒ Megan je oduvek želela devojčicu. Proširivanje porodice bilo im je prioritet otkako su napustili kraljevsku porodicu ‒ zaključio je dobro obavešteni izvor.

Pročitajte: Megan Markl diktira trendove – ovog leta bira stil koji ćete obožavati (foto)

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa do sada se nisu oglašavali povodom ovih pisanja, ali su fanovi na „Instagramu“ već počeli da čestitaju i slave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ms.MeghanMarkle_forever (@ms.meghanmarkle_forever) дана 19. Сеп 2020. у 6:18 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još