Topi kilograme, oporavlja telo i čuva mladolikost: Anica Dobra bez ovog napitka ne može da zamisli život

Topi kilograme, oporavlja telo i čuva mladolikost: Anica Dobra bez ovog napitka ne može da zamisli život

Autor: | 02/02/2023

0

Anica Dobra je večita devojčica našeg filma. U svakoj prilici nas oduševljava mladalačkim izgledom, što znači da se s vremenom koje prolazi nosi u skladu sa prezimenom – dobro, a i više od toga. U čemu je njena tajna?

Pročitajte: Istinita priča s tragičnim krajem - Sloboda Mićalović nosi ime po ženi koja je cenu ljubavi platila glavom, naježićete se

Nebojša Babić

 

‒ Pet puta godišnje pijem čaj od svežeg đumbira, a kada snimam, on je obavezan svakog dana. U veliki termos ubacim malo limuna ili meda, i u svakom trenutku je pored mene. Obično „sabijem“ dve litre – otkrila je popularna glumica.

Pročitajte: Želite liniju kao Jelena Đoković? Jedna čaša ovog napitka istopiće sve što ste danas pojeli FOTO

Shutterstock

 

Blagodeti čaja poznate su od davnina. Ovaj napitak nije samo u službi zdravlja i vitalnosti već i lepote, što je prednost koju kozmetička industrija uveliko koristi. Čaj od đumbira, koji pominje Anica, između ostalog ima umirujuće dejstvo na telo i um. Može da smanji nivo stresa i napetosti, a kažu da samo jedna šolja ima moć da momentalno popravi raspoloženje. Poboljšava cirkulaciju, ublažava glavobolje i upalne procese, a očigledno utiče i na dobar izgled.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images