Teniserka, poslovna žena, mama i domaćica: Ruke Ane Ivanović sve otkrivaju, komentari ne prestaju (foto)

Teniserka, poslovna žena, mama i domaćica: Ruke Ane Ivanović sve otkrivaju, komentari ne prestaju (foto)

Autor: | 14/10/2022

0

Nokti Ane Ivanović u prvom planu 

Pronađite vreme da usrećite svoju dušu, poručuje Ana Ivanović dok uživa u vodenom taksiju koji plovi Kanalom Grande. Venecija zauzima posebno mesto u srcu lepe Beograđanke jer je u tom romantičnom gradu 2016. godine izgovorila sudbonosno „da“ Bastijanu Švajnštajgeru. Očigledno voli da se vraća na „mesto zločina“...

Pročitajte: Nepravda - Zašto Kejt Midlton nikada ne lakira nokte

Instagram

 

Ovog puta u Veneciji se zadesila početkom jeseni, pa je morala da se odluči za topliju garderobu. Ležerni džemper sa interesantnim šarama i kačket bili su dovoljni da ostavi modni utisak, onako kako smo već navikli od nje, ali smo primetili još nešto. Ana obraća pažnju na detalje, kao svaka elegantna dama od ukusa, a u poslednje vreme često eksperimentiše sa noktima.

Pročitajte: Ana Ivanović opet zadivila - Ovako se nosi komad bez kojeg se ne može zamisliti jesen

Instagram

 

Uvek su uredni i ne previše dugački kako bi mogla da se bavi različitim aktivnostima kao što su briga o deci ili pripremanje hrane, a boja – varira. Tako je za posetu Veneciji odabrala tamnozelenu nijansu, u romantičnim i glamuroznim prilikama obično nosi crvenu, dok za svakodnevne i poslovne varijante bira mlečnobelu.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još