Anina kuma Miroslava se zavetovala na ćutanje: O svadbi ni reč, čak ni majci

Anina kuma Miroslava se zavetovala na ćutanje: O svadbi ni reč, čak ni majci

Autor: | 15/07/2016

0

Iako kuma nije dugme, plivačica Miroslava Najdanovska morala je kao i svi ostali gosti da potpiše ugovor kojim se zavetuje da neće medijima otkriti ni jedan detalje svadbe Ane i Švajnštajgera.

Iako nije poznato kakve bi konsekvence snosio onaj ko prekrši ugovor, očigledno je da su advokati mladenaca dobro sastvili ovo upozorenje.


Ne samo da nam se Miroslava već danima nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke već i se kada su je juče dobili skoro uplašila kada je shvatila da je sa druge strane žice novinar.

- U Veneciji sam i ne mogu da pričam, jer sam u romingu. Ne mogu ništa da pričam oko venčanja. Doviđenja - bilo je sve što je rekla kuma pre nego što je spustila slušalicu.

Фотографија корисника Miroslava Najdanovski (@minjanajdanovski) дана 5. Нов 2014. у 11:28 PST

Da stvar bude gora, ona je i svojoj majci Dudi zabranila da priča čak i u komšiluku o svadbi godine, zbog čega joj se nije ni javljala iz Venecije, kako bi predupredila mogućnost da joj nešto izleti.

- Ja sam preko interneta i nemačkih sajtova pratila sve što se dešavalo na svadbi, oni su iz minuta u minut prenosili sve iz Venecije i jedino znam ono što sam tamo videla. Bilo je sve prelepo. Nisam se sa Minjom čula, oni verovatno još spavaju posle žurke. Ceo dan me nije zvala jer je tu bilo mnogo dešavanja - rekla je Duda i dodala:

- Ništa vam bez Minje i ne mogu reći. Ona se trudi da ispoštuje Aninu želju da sve ostane u krugu porodice i prijatelja.
Pod identičnom tenzijom je bila i pevačica Buba Miranović, čiji je sin Filip Bosiljčić takođe prisustvovao veselju, jer je dobar drug sa mladinim bratom Milošem.

- Ne znam, ne znam ništa da vam kažem i ne bih da dajem bilo kakve izjave. Mislim da će Miloš napustiti Veneciju dan posle venčanja. Tada će mi pričati kako je bilo. Nismo se čuli - tvrdi usplahireno pevačica, za Alo.
Ni nemački mediji nisu uspeli da izvuku bilo kakvu izjavu od Švajnijevog kuma skijaša Feliksa Nojrojtera, piše Alo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/minjanajdanovski
Tagovi: ana ivanović