Bjuti rutina Ane Ivanović više nije tajna, ove korake nikada ne preskače

Bjuti rutina Ane Ivanović više nije tajna, ove korake nikada ne preskače

Autor: | 20/08/2022

0

Bjuti rutina Ane Ivanović je ovo 

Ana Ivanović okačila je reket o klin pre nekoliko godina, ali to ne znači da joj je dosadno bez tenisa. Putovanja na turnire i svakodnevne treninge zamenila je porodicom i trčanjem za decom, i odlično se snalazi u tome, kao nekad na sportskom terenu. Nedavno je odlučila da zaplovi i kozmetičkim vodama, pokrene sopstveni brend i otkrije ženama tajnu svog besprekornog izgleda.

Pročitajte: Sloboda za dan, zavodljivost za noć - Ovo su omiljeni parfemi Ane Ivanović

Brax

 

Jedna od najlepših teniserki svih vremena storogo vodi računa o preparatima za negu. Oni, pre svega, moraju da budu prirodni, kao što je i ona. Svi sastojci kolekcije koju je najavila biće organskog porekla.

A kako izgleda njena jutarnja bjuti rutina nedavno je otkrila pratiocima na „Instagramu“.

Bjuti rutina Ane Ivanović sadrži nekoliko koraka 

Na prvom mestu je detaljno čišćenje lica najkvalitetnijim proizvodima. Zgodnoj Beograđanki je nega nesumnjivo važnija od šminke, koju koristi samo u izuzetnim prilikama, mada i tada ne preteruje. Značajan faktor dobrog i zdravog izgleda je hidratacija, na kojoj uvek insistira.

Pročitajte: Posle dugo vremena otvorila dušu - Ana Ivanović otkriva zašto je Bastijan ljubomoran na nju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Dan ne počinje bez zdravog doručka, koji je takođe važan segment jutarnjih rituala. No, to nam je kristalno – kada imate dvoje male dece, u dan morate da uđete budni, širom otvorenih očiju i puni energije.

Prava akcija počinje kada se Luka i Leon probude. Lepa Beograđanka uživa u trčanju za svojim dečacima, što je, moramo dodati, odličan način za održavanje kondicije sada kada se više ne bavi profesionalnim sportom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti