Feng Shui prognoza po mesecima za 2015. godinu

Feng Shui prognoza po mesecima za 2015. godinu

Autor: | 06/01/2015

0

Prema Feng Shuiu 2015. godina donosi puno pozitivne energije, ispunjena i uspeha.

Januar 2015. U Feng Shuiu, ovaj mesec će doneti olakšanje nakon napetosti od poslednjih meseci u godini konja. Ovo će biti mesec opuštanja, putovanja, popravki i kupovine.

Februar 2015. Prema Feng Shuiu ovog meseca treba se fokusirati na karijeru. To je razdoblje povoljno za nastojanja i postignuća. Postavite jasan cilj u februaru na psolovnom planu.

Mart 2015. Idealno vreme da se nešto promeni na individualnom planu. Uspeh se može očekivati u aktivnostima vezanim za znanje, učenje i poboljšanje. U martu možete dobiti neprocenjivo iskustvo i znanje. To je vreme za nova prijateljstva.

April 2015. Ovog meseca treba se fokusirati na porodične odnose. Važno je uspostaviti dobru komunikaciju sa onima sa kojima smo izgubili kontakt. April 2015. godine je dobar za početak odnosa i stvaranje porodice. Treba izbegavati veće kupovine i uzimanje kredita.

Maj 2015. Prema Feng Shuiu, ovog meseca je aktivna energija pasivnosti. Usredotočite se na najvažnije sfere života ili poslovne ciljeve.

Jun 2015. Nestabilno vreme u svakom pogledu. Pokušajte ovog meseca da sve rešavate na miran način, jer u suprotnom može doći do velike svađe. Nemojte pokušavati da dokazujete svoje iskrene namere. Ovo nije povoljan mesec za početke.

Jul 2015. Ovaj mesec treba provesti sa bliskim osobama kako bi shvatili vrednost onoga što imate. Situacija će se razvijati u pozitivnom pravcu samo ukoliko znate šta tačno želite.

Avgust 2015. Ovo je mesec rada i preduzimanja novih akcija. Prema Feng Shui prognozi savetuje se da učinimo sve ono što donosi zadovoljstvo i radost. Idealno vreme da ostvarenje ličnih snova i finansijskog poboljšanja.

Septembar 2015. Ovaj mesec donosi velike poslovne akcije. Videćete puno novih mogućnosti i prilika. Više provedite vremena sa onima kojima je potrebna vaša pomoć.

Oktobar 2015. Prikladno vreme za razvoj svih sfera života. Mnogo toga što ste hteli cele godine može se obistiniti u ovom mesecu. Usmerite svoju energiju da pomognete drugima.

Novembar 2015. Nije dobro vreme za važne odluke. Nemojte donositi preuranjene zakključke. Povoljno razdoblje za putovanja i promene fokusa.

Decembar 2015. Ovog meseca treba završiti sve što je nedovršeno na poslovnom planu. Pokušajte da ispunitesva obećanja i donesete zaključke o svim svojim postignućima iz cele godine.

Izvor: astrofon21.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin