Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

26/01/2012

0

Poznata glumica Dženifer Aniston kupila je vilu na Bel Eru za 21 milion dolara. Ovo imanje se proteže se na 14,164 kvadratna metra, a sama vila ima površinu od 790 “kvadrata”. Zvezdi serije “Prijatelji” susedi će biti zvezde poput Nikolasa Kejdža i Hju Hefnera. Prvobitna cena ovog raskošnog imanja bila je oko 25 miliona dolara, međutim Dženifer je uspela da spusti cenu.

Kupovina luksuznog doma pojačala je nagađanja da je Aniston trudna. Strani mediji pišu da je vilu kupila kako bi s detetom koje očekuje i dečkom Džastinom Teurom mogla da ima sav komfor i privatnost koju želi. Vilu na Beverli Hilsu u kojoj je pre živela, 2011. je prodala za 37 miliona dolara, a kupila ju je 2006. za “samo” 13,5 miliona dolara.

Dženifer u svom novom domu ima bazen, spa, vinograd, prostran vinski podrum, nezaobilaznu bioskopsku sobu i posebnu kuću za goste. U glavnoj kući podovi su drveni, a zidovi stakleni. Vilu s četiri spavaće sobe i šest kupatila dizajnirao je A. Kvinsi Džons. Svaka prostorija ima pogled na okean i Los Anđeles.


Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti