"Prijatelji": Glumci ne žele da snime film po čuvenoj seriji

"Prijatelji": Glumci ne žele da snime film po čuvenoj seriji

Autor: | 06/03/2012

0

Dženifer Aniston poslednja je u nizu glumaca koje smo gledali u popularnoj tv seriji "Prijatelji", a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije ove komedije za sva vremena. Ekipa definitivno ne želi ponovo da se okupi. Glumci veruju da filmska verzija sada ne bi bila ni upola uspešna kao serija. Pre Dženifer, mogućnost filmskog sastanka odbacio je i Met Leblank.
Ideja o ponovnom okupljanju javila se još 2010. godine. Kortni Koks (Monika) je tada potvrdila da su ona i Anistonova (Rejčel) došle na ideju da se okupe pred kamerama zajedno sa Lisom Kudrou (Fibi), Dejvidom Švimerom (Ros), Metjuom Perijem (Čendler) i Metom Leblankom (Džoi).
- Imamo dobru ideju i to je dobar način da se ponovo svi okupimo - rekla je Kortni tada u jednom intervjuu.
Najpopularnija američka serija svih vremena "Prijatelji" je uveseljavala publiku punih deset godina. Prva epizoda emitovana je 22. septembra 1994. godine a poslednja 2004. godine. Poslednju epizodu je samo u Americi gledalo 51 milion ljudi. Uprkos činjenici da su verni fanovi željno iščekivali povratak legendarne petorke, to se definitivno neće desiti.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti